Natuur Resort Tripsdrill

Eigen vervoer reis

Leuk vakantiepark dat het prachtig gelegen familie attractiepark Tripsdrill hoort. Meer reisinformatie

vanaf € 52 per persoon

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda

Natuur Resort Tripsdrill

Geweldig leuk vakantiepark dat bij het wildpark en het attractiepark Tripsdrill hoort.

Bij ons inclusief!
Entree tot het wildpark Tripsdrill met wolfen, beren en talloze dieren die u in de Europese bossen tegen kunt komen.
Korting op entree tot het attractiepark Tripsdrill (kaartjes kunt u vooraf via De Jong Intra Vakanties reserveren)

Ligging
Midden in te natuur, dichtbij het wildpark en attractiepark Tripsdrill

Afstand vanaf Utrecht: 530 km.

Faciliteiten
Receptie, parkeerplaats, restaurant. Aan de receptie kunt u o.a. gezelschapsspelletjes, voetballen, volleyballen, badmintonrackets en shuttles lenen. Centraal sanitairgebouw voor gasten die in een herderswagen slapen. Aan de receptie kunt u tegen een borg grote handdoeken en waterkoker lenen.

Accommodatie

Boomhut (ca. 19 m², max 4 pers.)
Hoog en droog tussen de bomen slaapt u in één van de romantische boomhutten met tv, zithoek, koffiezetapparaat en koelkast. Slaapgedeelte met een tweepersoonsbed en een stapelbed. Badkamer met douche en toilet. Gratis wifi in elke boomhut. Veranda.

Herderwagen (ca. 13 m², max 4 pers.)
Een houten woonwagen met een tweepersoonsbed en twee enkele hoogslapers. Wastafel, zithoek, tv en tuintje. Geen internet aansluiting

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet in het restaurant. Diner ter plaatse te boeken en te betalen.

Inbegrepen
Eindschoonmaak, beddengoed, toeristenbelasting en verbruikskosten.

Attractiepark Tripsdrill

Het attractiepark Tripsdrill biedt u meer dan 100 attracties voor jong en oud. Het park, dat meerdere prijzen heeft gewonnen, weet dagelijks honderden gasten te vermaken. Zo kunt u in de katapult-achtbaan stappen en badkuipjes van de wildwaterbaan afracen, in het speelparadijs voor de kleintjes van urenslang glijden, klimmen en springen genieten of uw behendigheid testen in de Altmännermühle (oude-mannen-molen).

Kortom in dit attractiepark met als thema het Schwäbische-leven rond 1880 hoeft u zich geen moment te vervelen!

Naast het attractie park bevindt zich het Tripsdriller wildpark. Hier vindt u dieren uit de Europese bossen. Bij sommige dieren kunt u heel dicht bij komen en zelfs aaien of voeren. Dagelijks (bahalve op vrijdagen) kunt u om 14:30 uur het voeren van wolf, lynx, beer & co. van dichtbij bewonderen. Om 11:30 uur en 15:30 kunt u dagelijks de roofvogels van het park in actie zien.

Cleebronn

Gelegen an de voet van de markante Michaelsberg ligt het kleine wijnstadje Cleebronn met het fantasievolle attractiepark Tripsdrill. De Michaelsberg is een opvallende verschijning, de berg is zo'n 349 m hoog en wordt gemarkeerd door een witte kerk op de top. Op de berg vind u resten van een Romeinse nederzetting. Vanaf de top heeft een prachtig uitzicht over Cleebronn, Tripsdrill, het wildpark en de wijde omgeving.