Vakantie Indonesië

Vakantie Indonesië - Strand
Wij hebben 51 vakantie Indonesië voor u gevonden:
Vakantie IndonesiëAlgemeenReis informatie

Selamat Datang di Indonesia, Welkom in Indonesië!

In heel Azië zult u met open armen en een glimlach verwelkomd worden, maar in Indonesië zult u zich werkelijk welkom voelen. Ontdek Indonesië nu tijdens één van de prachtige verre reizen van de Jong Intra Vakanties.

Ieder eiland biedt een eigen vakantie ervaring en iedereen zal daarvan terugkeren met zijn of haar eigen verhaal. Het is een ultieme vakantiebestemming en biedt voor ieder wat wils of u nu op zoek bent naar cultuur, natuur of rust u zult het hier in Indonesië vinden, van paleizen tot tropische stranden en vulkanen tot indrukwekkende stammen.

Indonesië – Privé rondreizen

Indonesië is een veelzijdig en uitgestrekt land waar u prima zelfstandig doorheen kunt reizen. De infrastructuur is hectisch en onoverzichtelijk en wij raden het dan ook af zelf te rijden. Uiteraard is het zeer goed mogelijk een auto te huren met chauffeur en Nederlands- of Engelssprekende lokale gids en op die manier verschillende steden en bezienswaardigheden van Indonesië te bezoeken. U bepaalt zelf de reis en de steden die u bezoekt.

Wilt u in alle rust genieten van een rondreis per auto met privé-chauffeur en Nederland- of Engelssprekende gids, kies dan voor één van onze privé-rondreizen.

Journalist André Nuyens maakte in samenwerking met de Jong Intra Vakanties en Garuda Indonesia de reis 'Betoverende Eilanden'. Lees hier zijn reisverslag.

Indonesië - groepsreizen en gegarandeerd vertrek

Indonesië is een veelzijdig en uitgestrekt land waar u prima met een groep doorheen kunt reizen. Niet alleen bouwt u een vriendschap op met de groep waarmee u reist, ook met het land en de plaatselijke bevolking zullen voor een zeer aangenaam verblijf zorgen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de groepsrondreis af te sluiten middels een strandverlening van uw keuze of u kunt een keuze maken uit één van onze andere mogelijkheden als een avontuurlijke cruise naar de Komodo eilanden.

Strandvakantie Bali

Wilt u heerlijk genieten aan de prachtige stranden van het eiland Bali? U heeft de keuze uit verschillende plaatsen met elk een eigen karakter:

Droomreis naar uw wens
Bent u opzoek naar een verre droomreis die bij uw wensen past? Wij bieden namelijk ook maatwerk reizen aan, samengesteld door u! De Jong Intra Vakanties gaat voor u vrijblijvend opzoek naar de reis die bij al uw wensen past! Geïnteresseerd, klik hier om naar onze maatwerk pagina te gaan voor meer informatie of stuur vrijblijvend een email voor uw droomreis!