Vakantie Finland

Vakantie Finland - Design shop
Wij hebben 14 vakantie Finland voor u gevonden:
Vakantie FinlandAlgemeenReis informatie

Finland, geschikt voor een vakantie in de zomer én winter!

Finland wordt wel 'het land van duizend meren' genoemd. Een bescheiden benaming, want in werkelijkheid zijn het er bijna 190.000. Bovendien is Finland het dichtstbeboste land van Europa. Tel daarbij een unieke flora en fauna op en u heeft voldoende ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Weet u al dat u volgend jaar Finland wil ontdekken? Boek dan nu en profiteer van aantrekkelijke vroegboekkortingen. 

Winter in Fins Lapland: land van het 'witte goud'

Fins Lapland is een populaire bestemming om een wintervakantie door te brengen. Ontdek de magie van het noorderlicht, het winterwonderland, de zon die om 12.00 uur aan de horizon staat en geniet van een huskysafari, sneeuwscootertocht of sneeuwschoenwandeling door de dichtbesneeuwde bossen. Weet u nu al dat u in het seizoen 2012-2013 naar het noorden wilt? Neem dan contact met ons op om een voorboeking te maken.

Droomreis naar uw wens

Bent u opzoek naar een droomreis die bij uw wensen past? Wij bieden namelijk ook maatwerk reizen aan, samengesteld door u! De Jong Intra Vakanties gaat voor u vrijblijvend opzoek naar de reis die bij al uw wensen past! Geïnteresseerd, klik hier om naar onze maatwerk pagina te gaan voor meer informatie of stuur vrijblijvend een email voor uw droomreis!