Individuele rondreizen Thailand

Individuele rondreizen Thailand

Thailand is gezegend met een prachtige natuur, een mooie historie met indrukwekkende  tempels en paleizen en een vriendelijke bevolking.  Een vakantie naar dit veelzijdige land zult u niet snel vergeten! De programma's van onze individuele rondreizen zitten boordevol interessante bezienswaardigheden en excursies.

Lees alles over Individuele rondreizen Thailand

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Goed voorbereid op individuele rondreis door Thailand

Wilt u Thailand met uw eigen gezelschap onbezorgd ontdekken? De Jong Intra Vakanties heeft een keur aan privé rondreizen, uitgevoerd per airconditioned auto en begeleid door een deskundige Engelssprekende gids. Tijdens deze reis bezoekt u de hoogtepunten van dit bijzondere land. Heeft u specifieke wensen of wenst u een andere reisduur? De Jong Intra Vakanties biedt u de mogelijkheid om uw reis helemaal op maat samen te stellen. Onze maatwerkspecialisteren zijn u graag van dienst!


Populaire bestemmingen voor een rondreis Thailand

Reisaanbod

Al onze privé rondreizen Thailand worden uitgevoerd in een airconditioned auto of minivan, afhankelijk van de grootte uw reisgezelschap. Uw overnachtingen en excursies zijn alvast gereserveerd en uw Engelssprekende gids zorgt ervoor dat u een onbezorgde en onvergetelijke reis zult beleven. 

Zoekt u een reis met wat meer avontuur en ruimte voor eigen invulling tegen een zeer aantrekkelijke prijs?  Kijk dan eens bij onze “Avontuurlijk Noord-Thailand”, een zeer complete voordeelrondreis waarbij de auto met privé chauffeur en gids wordt afgewisseld met korte tours in internationaal gezelschap en een nachtbus.

Bent u meer van het relaxen op vakantie? In ons aanbod vindt u ook vele strandvakanties naar Thailand! Wordt het Koh Samui, Jomtien, Krabi of toch Phuket? Bekijk ons volledige Thailand aanbod