Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Groepsrondreizen Thailand

Deskundige Nederlandse reisleiding

Lees alles over deze vakanties

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

In het tropische Thailand kunt u het gehele jaar een prachtige groepsreis maken. U wordt begeleidt door een zeer deskundige, Nederlandse reisleider of uitstekende Nederlandssprekende Thaise reisleider, vergezeld door een Thaise gids. Zij kennen, door hun jarenlange ervaring, alle ins en outs van veel bestemmingen en laten u maar wat graag de interessantste plekjes zien. Aan alles is gedacht, u heeft dus alle tijd om ultiem van uw vakantie te genieten en alles eruit te halen wat erin zit.

Onze adviseurs

Onze reisleiding in Thailand wordt door onze gasten geroemd om hun ervaring, kennis en gastvriendelijkheid. Vele jaren intensief reizen begeleiden door de het uitgemeten, prachtige Thailand, maakt deze gastheren en -dames dé experts!. Of het nu over kunst, cultuur, natuur of de lokale bevolking gaat, zij weten van de hoed èn de rand. Bij ons is uw groepsrondreis Thailand in uitstekende handen!

Corine
Corine
Jorg
Jorg Afrika & Thailand expert
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Ons reisaanbod

De Jong Intra Vakanties staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van groepsreizen. De midden- en veelal eerste klasse accommodaties tijdens de rondreizen liggen centraal in de steden of het natuurgebied dat u bezoekt. U reist in comfortabele airconditioned touringcars en waar de weg het niet toelaat in minivans. Bij de Jong Intra zijn vele maaltjiden en een groot aantal excursies inbegrepen, inclusief de entreegelden, alsook vele maaltijden.

Onze Topvoordeel groepsrondreizen Thailand zijn uiterst scherp geprijsd, zonder in te leveren op kwaliteit. Deze reizen kenmerken zich op met een grotere mate van vrijheid. Uiteraard zal uw reisleider u over speciale mogelijkheden informeren.

Onze Topklasse groepsrondreizen Thailand hebben een compleet en kwalitatief goed excursieprogramma en hebben een groot aantal maaltijden inbegrepen.

Een greep uit onze groepsrondreizen Thailand:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties

Ervaringen

Thea Oomen Wij hebben een fantastische tijd gehad in Thailand en voelden ons goed verzorgd door het team van Rowaco Asia Travel. Het programma was prachtig, zeer afwisselend, met goede hotels en een zeer goede organisatie. Tourleader Gilles en Gids Adam hebben ons de reis van ons leven bezorgd. Wij zullen zeker nog een keer via jullie Thailand bezoeken!
Lees meer Lees minder
Jan en Jorine Dit jaar zijn we voor de 3e achtereenvolgende maal met een rondreis van jullie meegeweest en wederom was alles perfect geregeld. Alle transfers, excursies, maaltijden en hotels waren keurig voor elkaar. Hiervoor is een groot compliment te geven aan tourleader Marcel en gids Beer. Bovendien vonden wij het hotel waar we in Cha-Am verlengd hebben, het Methavalai hotel, geen 3 sterren maar zeker 4 sterren waard!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • door de klongs van Bangkok
  door de klongs van Bangkok
 • Grand Palace Bangkok
  Grand Palace Bangkok
 • Bootje op zee
  Bootje op zee
 • shutterstock 42896788 Reclining Buddha Ayutthaya
  shutterstock 42896788 Reclining Buddha Ayutthaya
 • waterval Thailand
  waterval Thailand
 • Khao Sok meer
  Khao Sok meer
 • Sneeuwtempel
  Sneeuwtempel
 • 9
  foto's
  Ayutthaya Historical Park

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!