Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Goedkope reizen Thailand

Land van de Glimlach

Lees alles over Goedkoop

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Goedkoop
Goed voorbereid op vakantie

Wij bieden u goedkope strandvakanties, groepsrondreizen en individuele rondreizen, scherp geprijsd zonder aan de kwaliteit afbreuk te doen. Onze rondreizen zijn inclusief excursies en entreegelden en intercontinentale vlucht per gerenommeerde luchtvaartmaatschappij. Ook kunt u een individuele rondreis boeken met chauffeur en gids, waarbij u zelf uw programma bepaald, tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Onze adviseurs

Tip: Chiang Mai wordt ook wel de “Roos van het Noorden” genoemd. Met haar stadswallen, tempels, kleurrijke bergstammen en de gezellige nightbazaar vol aantrekkelijke souvenirs is het een absoluut hoogtepunt voor veel toeristen. De stad ligt aan de Ping rivier te midden van een prachtig berglandschap en heeft een zeer aangenaam klimaat. Ook buiten de stad valt er genoeg te beleven. In de directe omgeving kunt u onder andere fietsen, raften, olifanten bewonderen of een actieve jungletrekking maken.

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Jorg
Jorg Verre reizen specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen in Goedkoop

Ons reisaanbod

Thailand is een ideaal land voor een prijsbewuste vakantie. Vluchten naar Bangkok met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals China Airlines worden regelmatig tegen scherpe actietarieven aangeboden. Door een jarenlange samenwerking  kunnen wij de hotels tegen uitstekende prijzen aanbieden en de kosten ter plaatse zullen u reuze meevallen. Tijdens onze excursiereizen zijn vele maaltijden, excursies en entreegelden inbegrepen. 

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 10 vakanties in Goedkoop

Ervaringen

Familie P. Willems Wij hadden een aanbieding geboekt naar Thailand bij de Jong Intra. We vlogen met China Airlines naar Bangkok, waar we een schitterende groepsrondreis hebben gemaakt, Thailand in Vogelvlucht. Bijna alle maaltijden zaten al bij de prijs inbegrepen en ook de entreegelden. Dat hebben we in het verleden wel eens anders meegemaakt, dan boekten we een aanbiedingsreis en moesten dan bij aankomst bij de reisleider een klein vermogen betalen aan entreegelden en extra maaltijden! Bij de Jong weet je tenminste waar je aan toe bent, al voordat je op reis gaat!
Lees meer Lees minder
Mieke Wij hebben een heerlijke strandvakantie gehad via de Jong Intra Vakanties. Lekker hotel in Cha-Am, vlak aan het strand en het mooie was dat ze er speciale aanbiedingen hadden voor mensen die wat langer wilden blijven. Dat kwam ons echt heel goed uit!
Lees meer Lees minder

Goedkoop in beeld

 • Grand Palace Bangkok
  Grand Palace Bangkok
 • Sukhothai Historical Park
  Sukhothai Historical Park
 • Strand Cha-Am / Hua Hin
  Strand Cha-Am / Hua Hin
 • Chiang Mai - Doi Suthep tempel
  Chiang Mai - Doi Suthep tempel
 • Olifantenschool
  Olifantenschool
 • Monniken
  Monniken

Populaire vakanties in Goedkoop

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 10 vakanties in Goedkoop
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!