Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Romantisch Wenen

Zin in een romantisch weekendje weg? Wenen is een uitstekende optie! Lees verder voor meer informatie of bekijk ons aanbod.

Lees alles over Romantisch

Vind de ideale vakantie
In slechts enkele stappen vindt u de vakantie die het best bij u past

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juli 2019
Augustus 2019
September 2019
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Romantisch
Goed voorbereid op vakantie

Ga met de Jong Intra Vakanties een romantisch weekendje weg! Een stedentrip Wenen is een uitstekende optie! Er is zo veel te zien en te beleven. Wij hebben een aantal romantische tips voor u samengesteld!

Voor wie is Romantisch geschikt?

Romantisch weekendje weg

In Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, is ontzettend veel te doen voor stelletjes! Winkelen, romantisch dineren, een ritje in het reuzenrad. Wij hebben een aantal tips voor u samengesteld.

Wij hebben 5 tips samengesteld!

Dierentuin

Bezoek samen de oudste dierentuin ter wereld: Tiergarten Schönbrunn. Deze dierentuin ligt in de tuinen van Schloss Schönbrunn. U kunt er onder andere panda's, pinguïns en ijsberen bewonderen. Als u de dierentuin binnen loopt is het net een sprookje! De architectuur is er prachtig. 

Een ritje in het reuzenrad

Jullie romantisch weekendje weg Wenen maken jullie compleet met een ritje in het reuzenrad. Dit reuzenrad staat symbool voor de stad. Op het hoogtepunt kunnen jullie genieten van het prachtige uitzicht!

Ga mee met de koets

De stad bezichtigen vanuit een traditionele Fiaker (paardenkoets). Dat is nog eens romantisch! De koetsier, met ouderwetse bolhoed op zijn hoofd, laat u graag de hoogtepunten van Wenen vanuit de koets zien. Er zijn opstapplaatsen bij de Staatsopera, de Hofburg en de Stephansdom. Een rondrit duurt ongeveer 40 minuten.

Kerstmarkten

Tijdens de kerstperiode zijn er tal van romantische kerstmarkten in Wenen te vinden. Wenen is dan verlicht met lampjes in alle kleuren. In de bomen voor het 'Rathaus' hangen verlichte hartjes, cupcakes en belletjes. Als dat nog niet romantisch is?

Schloss Schönbrunn

Schloss Schönbrunn is het paleis waar Maria Theresa, Keizerin Sissi en keizer Franz Joseph de warme zomerdagen doorbrachten. Neem is een kijkje! 40 van de 1400 kamers zijn opengesteld voor publiek. Kunt u nagaan hoe groot het paleis is? 

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 6 vakanties in Romantisch

Vervoer

Vervoer naar

Wenen is goed bereikbaar met het vliegtuig of met de eigen auto. Met het vliegtuig bent u er in ongeveer twee uur. Met de auto doet u er ongeveer 11 á 12 uur over.

Vergelijkbaar

Naast een stedentrip Oostenrijk bieden wij ook andere stedentrips aan. Of kies voor een andere vakantie Oostenrijk. Wat dacht u van een wintersportvakantie, autovakantie, all inclusive vakantie, campingvakantie, rondreis of riviercruise? Wij bieden het allemaal! Zo hebben wij voor ieder wat wils!

Populaire vakanties in Romantisch

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 6 vakanties in Romantisch
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld