Overnachten in de stad van de flamenco

Hotels in Sevilla verwelkomen u graag voor één of meerdere overnachtingen in, naar men zegt, de stad met het grootste historische centrum van Europa. Neemt u de tijd om het indrukwekkende centrum van de stad in u op te nemen. Aan het eind van de dag bent u blij dat u zich kunt ontspannen in één van de hotels in Sevilla.

Kortom, een stedentrip Sevilla is altijd een goed idee!

Algemeen
Ervaringen
Direct boeken

Allereerste hogesnelheidslijn

Sevilla is de hoofdstad van Andalusië, de streek in zuidwest Spanje, en herbergt talrijke monumenten en musea. De stad is een waar eldorado voor toeristen. En naar men zegt wordt de Sevillaanse wijk Triana beschouwd als de geboorteplaats van de Spaanse dans- en muziekstijl flamenco. Als u de mogelijkheid heeft om een flamenco-show te bezoeken moet u dit zeker doen. U zult er geen spijt van hebben.

Zo zult u er ook geen spijt van hebben dat u een overnachting heeft geboekt in één van de hotels in Sevilla. Een bezoek aan de gotische kathedraal, Catedral de Santa María de la Sede, en het Alcazar, het paleiscomplex dat waarschijnlijk het oudste koninklijk paleis van Europa is, en dat nog steeds als zodanig in gebruik is, zullen veel tijd van u vragen. Mocht u nog tijd over hebben om te winkelen dan zou u ook nog naar het Plein de San Francisco kunnen gaan. Wist u overigens dat de wereldtentoonstelling van 1992 in Sevilla is geweest en dat de hogesnelheidslijn op het traject naar Madrid de allereerste van Spanje was? Deze stad is zeer de moeite waard om te bezoeken en zeer geschikt voor een kort of langverblijf in combinatie met een comfortabel hotel in Sevilla.

Als u kiest voor een autovakantie Spanje en u bent in de regio van Sevilla dan is een dagje naar de geboorteplaats van de Spaanse dans- en muziekstijl flamenco zeer interessant.

Maar u zou ook eens kunnen kijken bij ons aanbod voor groepsrondreizen Spanje of individuele rondreizen Spanje. In een aantal reizen is tevens een bezoek aan deze stad opgenomen

Onze gasten beoordelen onze geselecteerde hotels in Sevilla met een:

8,2
onze gasten

Onze adviseurs

  • Shirley
    Shirley

In Sevilla hebben wij enkele leuke hotels voor u geselecteerd, voor ieder wat wils!

Shirley van de Haterd-Prins

Ervaringen van onze klanten

Prachtige stad Sevilla, typische Spaanse sfeer. Echt heerlijk! Hotel Catalonia Giralda ligt echt fantastisch. In de omgeving heel veel leuke restaurantjes en barretjes.

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen