Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juli 2022
Augustus 2022
September 2022
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Met de trein
Goed voorbereid op vakantie

Per Thalys naar Parijs? Een ideale keuze. Tot 10 keer per dag reist en snel en comfortabel naar hartje Parijs. Bij aankomst op treinstation Gare du Nord staat u direct midden in de stad en zijn lange transfers overbodig! Voor uw treinreis Parijs heeft u keuze uit vele comfortabele hotels. Om uw vakantie compleet te maken kunt u vooraf al reserveren voor een spetterende show, een fietstour, een dinercruise en vele andere excursies. Ook makkelijk voor uw treinreis Parijs: De Paris Visite kunt u direct reserveren voor al uw openbaar vervoer. Zo voorkomt u lange wachtrijen op de stations!

Onze adviseurs

Boek een leuke fietstour door de stad! Een ontspannen en leuke manier om Parijs goed te leren kennen.

20190923_123515
Gitta Stedentrip specialist

Populaire bestemmingen in Met de trein

Trendy Parijs

Wat een magische klank heeft deze stad toch! Wil niet iedereen in zijn leven minstens één keer een bezoek aan deze wervelende stad gebracht hebben met een treinreis Parijs? Parijs heeft al eeuwen iets zeer romantisch. Het is een mengeling van historische en moderne architectuur, van beroemde musea en statige kathedralen, van haute-couture en sfeervolle rommelmarkten. Wereldberoemde bouwwerken, elk met hun eigen geschiedenis wachten er op uw bezoek. Natuurlijk is een bezoek van enkele dagen te kort om deze wereldstad te leren kennen. Maar het is een goed begin. Want als u eenmaal kennis heeft gemaakt met de Notre Dame, het Louvre, de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Opéra, het Centre Pompidou en Montmartre, dan wilt u nog maar één ding: nog een keer terugkomen voor een treinreis Parijs.

Of kies voor een treinreis Londen of treinreis Berlijn. Reist u liever comfortabel per luxe touringcar? Bekijk dan onze busreizen Parijs. Ook voor een autovakantie Frankrijk bent u bij ons aan het goede adres.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 23 vakanties in Met de trein

Ervaringen

Dhr van Groningen 5 dagen parijs kan ik iedereen aanbevelen met de Jong Intra. Goed hotel met ligbad, goed ontbijt, elke dag schone handdoeken het ontbrak ons aan niks. Wij zijn dik tevreden over deze reis met de Thalys naar hotel Residence Europe.
Lees meer Lees minder
Tessa van der Voort Wij zijn echte fans van de Thalys. Instappen in Rotterdam en na 2,5 uur sta je midden in de stad! Na een kort ritje met de metro kwamen we aan bij ons hotel Sacre Coeur Paris Montmartre. Wat een pareltje en hele schone, gerenoveerde kamers!
Lees meer Lees minder
Linda Janssen Via de Jong Intra een voordelige treinreis Parijs met de Thalys geboekt. Ons hotel Terminus Nord lag direct tegenover het station. Binnen een paar uur na vertrek zaten we ingecheckt en wel heerlijk op een terras!
Lees meer Lees minder

Met de trein in beeld

 • Video Met de trein
  Video Met de trein
 • Thalys
  Thalys
 • Seine
  Seine
 • Jardin de Luxembourg
  Jardin de Luxembourg
 • Terras
  Terras

Populaire vakanties in Met de trein

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 23 vakanties in Met de trein
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!