Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Stedentrips / Milaan / Romantisch

Romantisch Milaan

Stad van uitersten

Lees alles over Romantisch

45 jaar ervaring
Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Romantisch Milaan zijn momenteel niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Bel ons 0180 457803
of wij bellen u.

Openingstijden
ma-vr 09:00 - 21:00u
za 09:30 - 17:00u

Intro
Snel door naar

Lees alles over Romantisch

Goed voorbereid op vakantie

Zoekt u een romantisch weekend Milaan? Wij bieden u een selectie uitstekende hotels. Om uw romantisch weekend Milaan zo compleet mogelijk te maken kunt u vooraf reserveren voor de hop on hop ff bus. Hiermee ontdekt u Milaan nog beter en ziet u alle hoogtepunten die deze stad rijk is.

Onze adviseurs

Rondom the Kathedraal zijn er diverse winkelstraten, het warenhuis Rinascente en de Galleria Emanuele II tussen de Kathedraal en de Scala, één van de mooiste winkelgalerijen in Europa. Maar Milaan kent nog veel meer! Ontdek de smalle straatjes en pleintjes waar u heerlijk kunt genieten. Milaan is een stad van cultuur, vooral met zijn Piazza del Duomo. Geniet van een romantisch weekend in deze Italiaanse sferen.

Shirley
Shirley Stedentrip specialist

Populaire bestemmingen in Romantisch

Romantiek in Milaan

Een stad van uitersten, deze hoofdstad van Lombardije. Enerzijds een handelsstad, anderzijds een plaats waar historie en cultuur bloeien. Milaan kan zich meten met alle grote steden in Europa: Winkelstraten met fraaie winkels en vooral op modegebied de allerlaatste snufjes. Exclusieve restaurants. Milaan is chique. Maar daarnaast kun je nog van een ander Milaan genieten. Een stad met smalle straatjes en pleintjes waar je kunt genieten van het ontspannen Italiaanse levensgevoel. Een stad met cultuur, met de Piazza del Duomo. Vlakbij de Dom staat de Scala, één van de beroemdste muziektempels ter wereld. Hier vierden en vieren operasterren hun triomfen. Een verblijf is een kennismaking met vroeger en nu.

Bekijk ook eens een romantisch weekend Rome of een romantisch weekend Valencia.

Ervaringen van onze klanten

Harry de Witte Wij waren nooit eerder in Milaan geweest, Rome en Verona kennen we wel. We hebben hele leuke dagen in Milaan gehad. Het is echt een aanrader, zeker voor de shoppers onder ons. De kathedraal en het Archeologisch museum vonden wij prachtig!

Lees meer Lees minder

Romantisch in beeld

 • Romantisch Milaan
  Romantisch Milaan
 • Ticinese en Navigli
  Ticinese en Navigli
 • Kathedraal
  Kathedraal
Bekijk 0 vakantie in Romantisch
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!