Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Oktober 2022
November 2022
December 2022
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Met de trein
Goed voorbereid op vakantie

Voor een verzorgde treinreis Londen bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons boekt nu namelijk een treinreis Londen met de Eurostar én hotel in Londen ineen! En u stapt midden in het bruisende Londen uit. Dat is nog eens comfortabel op stedentrip! Lees verder voor meer informatie.

Onze adviseurs

De trein is een uitermate geschikte optie voor een stedentrip Londen! U hoeft niet 2 uur van tevoren aanwezig te zijn zoals dat moet als u gaat vliegen en de trein stopt in het hart van Londen!

20190923_123515
Gitta Stedentrip specialist

Hoe werkt een treinreis Londen?

Hotel, vervoer en excursies ineen!

Kies een hotel en de gewenste vertrekdatum. Op basis daarvan ziet u een overzicht met vertrektijden van de Eurostar. U reist vanaf station Brussel-Zuid naar station London St. Pancras International. Liever ook met de trein naar station Brussel-Zuid? Tegen een extra betaling is uw treinticket geldig vanaf elk treinstation in Nederland en niet alleen vanaf station Brussel-Zuid. Natuurlijk gaat het hier om retour treintickets. Station St. Pancras International ligt midden in het bruisende centrum van Londen. Uw stedentrip kan bij aankomst meteen beginnen!

U heeft bij ons ook de mogelijkheid leuke en handige extra’s bij te boeken, als een Oyster Card voor het openbaar vervoer, een fietstour, een ticket voor de London Eye, een walking dinner, een hop on hop off excursie en diverse entreetickets voor bijvoorbeeld Madame Tussaud’s.

Hoe rijdt de Eurostar?

Door 3 landen

Vanaf Brussel rijdt u met 300 km per uur in één keer door naar station London St. Pancras International. Met de Eurostar zoeft u door drie landen, namelijk België, Frankrijk en Engeland. De trein stopt nog op de stations Lille en Calais in Frankrijk en rijdt daarna de 50 km lange Kanaaltunnel binnen. De Eurostar heeft slechts 21 min. nodig om de oversteek te maken en boven de grond uit te komen, in Engeland! Station St. Pancras International ligt vlakbij één van de hoofdstations van Londen, namelijk station Kings Cross, waar u gemakkelijk met de metro, bus of trein verder kunt reizen naar uw hotel.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie in Met de trein

Hoe lang duurt een treinreis Londen met de Eurostar?

2 uur en 15 min.

De treinreis Londen vanaf station Brussel-Zuid naar station London St. Pancras International bedraagt 2 uur en 15 minuten. Let er wel op dat je op station Brussel-Zuid door een veiligheids- en identiteitscontrole moet. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Wees dus op tijd!

Wat kost een treinreis Londen met de Eurostar?

Lekker voordelig

Bij ons boekt u een treinreis Londen met de Eurostar inclusief een hotel naar keuze. Dit boekt u al v.a. ca. €290 p.p. (prijzen kunnen verschillen).

De Eurostar naar Londen beschikt over meerdere klassen. De prijzen van onze treinreizen Londen zijn gebaseerd op het goedkoopste tarief. Dit tarief heeft een beperkte beschikbaarheid. Indien dit tarief niet meer beschikbaar is, geldt een toeslag voor een duurder tarief.

Ervaringen

Gerard en Ellen In plaats van altijd met het vliegtuig zijn wij nu met de Eurostar gegaan. Wat een comfortabele reis! Ons hotel Thistle Euston lag op loopafstand, dat was wel fijn!
Lees meer Lees minder
Familie van Garderen Zojuist terug van een leuke reis Londen! Wij reisden comfortabel met de trein en het Tower hotel was ook dik in orde.
Lees meer Lees minder

Met de trein in beeld

 • Video Met de trein
  Video Met de trein
 • Eurostar
  Eurostar
 • Londen
  Londen
 • Londen
  Londen
 • Londen
  Londen

Wij hebben genoeg!

Niet gevonden waar u naar op zoek was? Geen probleem! Bekijk al onze stedentrips Londen. Of bekijk onze treinreizen Europa.

Populaire vakanties in Met de trein

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie in Met de trein
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Vanaf Brussel rechtstreeks naar Londen
 • 2 uur en 15 min. reistijd
 • Treinticket geldig v.a. elk station in Nederland bij te boeken