Ontspannen in de sauna

Hotels in Helsinki zijn er te kust en te keur en daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt op basis van faciliteiten en gunstige ligging in de stad. U kunt zorgeloos en gemakkelijk de stad in gaan, genieten van al het moois wat de stad u te bieden heeft. Na een vermoeiende dag heerlijk genieten en ontspannen in de sauna van uw hotel in Helsinki. Heerlijk toch!

Kortom, een stedentrip Helsinki is altijd een goed idee!

Algemeen
Ervaringen
Direct boeken

Shoppen in Helsinki!

Helsinki is een opvallende schone stad die ruim van opzet gebouwd is. Waar ruim aandacht is gegeven aan de combinatie van groen, water en prachtige gebouwen. De ligging van de door ons geselecteerde hotels in Helsinki profiteren hier van mee, en dragen bij aan een geslaagd bezoek. Met de metro, tram of bus stations in de buurt en de Helsinki Card kunt u gemakkelijk de stad gaan ontdekken.

Enkele highlights die zeker de moeite waard zijn, het Kauppatori marktplein, het Raadhuis, het Paleis en bijvoorbeeld de Uspenski Kathedraal. Daarnaast zijn er in de stad natuurlijk vele musea die u een bezoek kunt brengen. Het fijne aan uw hotel in Helsinki is dat u de andere dag lekker uitgerust de winkels in de diverse winkelcentra kunt bezoeken. De bekendste daarvan is de winkelstraat Esplanadi, maar ook Kluuvi, jong & trendy, scoort prima. Laat u verrassen, tijdens het shoppen, door bekende Finse interieurontwerpers en van bekende merken die in het straatbeeld opduiken. Uitgaansmogelijkheden in de stad zijn er ook meer dan voldoende, restaurants, bars en discotheken, u hoeft zich niet te vervelen.

Helsinki bereikt u het eenvoudigst met het vliegtuig. Mogelijk is ook ons aanbod busreizen Finland voor u interessant.

Heeft u er wel eens gedacht aan een wintersport vakantie in Finland. Profiteer van ons aanbod wintersport Finland.

Onze gasten beoordelen onze geselecteerde hotels in Finland met een:

8,2
onze gasten

Onze adviseurs

  • Albert
    Albert

In Helsinki bieden wij u een prima keuze aan hotels, voor ieder wat wils!

Albert Stavorinus

Ervaringen van onze klanten

Hotel Arthur is een prima hotel. Wij zijn hier 4 dagen geweest en komen zeker nog een keer terug!

De beste vakanties van dit moment