Ideaal voor een stedentrip

Hotels in Gent zijn uitermate geschikt als u een tijdens uw stedentrip Gent een overnachting wil boeken om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Dan kunt u de andere dag uitgerust en na een heerlijk ontbijt de stad verder verkennen, want de stad Gent laat zich graag van haar beste kant zien. U zult er geen spijt van hebben van uw overnachting in één van de hotels in Gent.

Kortom, een stedentrip Gent is altijd een goed idee!

Algemeen
Ervaringen
Direct boeken

Bruisende stad

Wat de stad Gent zo bijzonder maakt is dat de skyline wordt bepaald door 4 statige torens van al even markante gebouwen. De meest opmerkelijke is de toren van de Sint Baafskathedraal, deze is zeer interessant om te bezoeken. Aan de buitenkant ziet u een mooi staaltje van Vlaamse gotiek, en binnen de beroemde schilderijen van Rubens en Jan van Eijck. U zult versteld staan hoe indrukwekkend dit is. Maar er is meer, wat te denken van “Gravensteen”, de acht eeuwen oude vesting van waaruit de graven over het Vlaanderenland, grote delen van België en Nederland regeerden, met binnenin het museum voor folterwerktuigen.

U leest wel dat een bezoek aan Gent voor één dag gewoon te kort is. Ons advies is dan ook om bij uw bezoek een betaalbare overnachting in één van de hotels in Gent bij te boeken. Want u wilt natuurlijk ook nog in deze bruisende stad door de winkelstraten lopen of één van de uitmuntende restaurants bezoeken voor u naar huis gaat. Gent is een stad die u het hele jaar door kunt bezoeken. Zoekt u een overnachting, wij hebben in de stad een divers aanbod van hotels. Gent vermaakt u dag in en dag uit, het hele jaar door.

Met eigen vervoer is Gent betrekkelijk eenvoudig te bereiken. Maar reist u liever comfortabel met de trein is dat natuurlijk ook een optie. Bekijkt u ons aanbod treinreizen Gent.

Gent is ideaal voor een weekend weg. Bekijkt u ons aanbod voor weekend Gent of kerstmarkt Gent.

Onze gasten beoordelen onze geselecteerde hotels in Gent met een:

8,2
onze gasten

Onze adviseurs

  • Albert
    Albert

In Gent bieden wij een ruime keuze aan hotels, voor ieder wat wils.

Albert Stavorinus

Ervaringen van onze klanten

Hotel Holiday Inn is een topper! Wij zijn hier 4 dagen geweest met een speciale aanbieding. Een mooie kamer en heerlijk ontbijt!

De beste vakanties van dit moment