Zeer ruime keuze

Hotels in Düsseldorf bieden u comfort en ontspanning gedurende uw verblijf in deze internationale handelsstad. U kunt overdag de stad verkennen, lekker winkelen, uitrusten in één van de vele mooie parken, ’s middags gezellig een terrasje pakken en ’s avonds wat eten in één van de vele restaurants. Dan bent u blij dat u een overnachting in één van de hotels in Düsseldorf geboekt heeft.

Kortom, een stedentrip Düsseldorf is altijd een goed idee!

Algemeen
Ervaringen
Direct boeken

Bruisende stad

Düsseldorf is een moderne metropool, een levendige en bruisende stad, waar wij een ruim aanbod hebben van hotels. Düsseldorf kunt u snel en eenvoudig doorkruisen met het openbaar vervoer, door gebruik te maken van de Düsseldorf Welcome Card. Opstapplaatsen liggen in de nabijheid van de door ons geselecteerde hotels. Voor wat betreft de bezienswaardigheden is de Basiliek St. Lambertus in de Altstadt een zeer opvallende verschijning met de gedraaide torenspits. In de Altstadt waar zich veel van het uitgaansleven afspeelt, vindt u verder het Rathaus en de Andreaskirche. Verder is ook de Köningsallee zeer de moeite waard. Dit is het leukste maar tevens duurste winkelgebied van de stad en bevindt zich rondom de boulevard. Hier vindt u een aantal leuke modehuizen en andere luxe winkels zoals Tiffany & Co, Hermès, Bulgari en Louis Vuitton. Ook niet te missen is de Rheinturm met bovenin een ronddraaiend restaurant waar u een prachtig uitzicht heeft over de stad. Na een overnachting in één van de hotels in Düsseldorf kunt u de volgende dag de twee kunstmusea K20 en K21 bezoeken. En voor liefhebbers van moderne kunst en architectuur is de Medienhafen weer zeer aantrekkelijk. Kortom deze stad leeft!

Düsseldorf kunt u eenvoudig bereiken per eigen vervoer, maar als u graag onbezorgd deze stad voor enkele dagen wilt bezoeken zou u eens kunnen kijken naar ons aanbod treinreizen Düsseldorf.

Natuurlijk is een dagje Düsseldorf prima inpasbaar als u in Duitsland op vakantie gaat. Bekijkt u ons aanbod autovakanties Duitsland. Bijvoorbeeld een dagje Moviepark in Bottrop combineren met een weekend Düsseldorf. Bekijkt u ons aanbod attractieparken. Of wat dacht u van een riviercruise op de Rijn. Bekijkt u ons aanbod riviercruises.

Düsseldorf heeft wat betreft kerstmarkten ook een naam hoog te houden, bekijkt u ons aanbod kerstmarkten Düsseldorf.

Onze gasten beoordelen onze geselecteerde hotels in Düsseldorf met een:

8,1
onze gasten

Onze adviseurs

  • Albert
    Albert

In Dusseldorf bieden wij u een uitstekende keuze aan hotels, voor ieder wat wils!

Albert Stavorinus

Ervaringen van onze klanten

Hotel Mercure Dusseldorf Hafen is een fantastisch hotel! Goede prijzen en vlakbij het centrum.

De beste vakanties van dit moment