Grote verscheidenheid aan hotels

De hotels in Brussel zijn voorbereid op uw komst. In deze ook wel hoofdstad van Europa genoemd is men gewend om gasten gastvrij te ontvangen. Brussel heeft haar bezoekers veel te bieden, van oud naar modern, van eenvoudig naar luxe en van groot naar klein. Brussel verdient daarom een bezoek met een overnachting, boekt u nu snel één van de hotels in Brussel.

Kortom, een stedentrip Brussel is altijd een goed idee!

Algemeen
Ervaringen
Direct boeken

Souvenir uit 1958

De beroemdste inwoner van Brussel is Manneke Pis, het standbeeld van dit kereltje is te vinden achter de Grote Markt, en wordt dagelijks bezocht door vele toeristen. Veel imposanter is de Grote Markt zelf met zijn prachtige gotische stadhuis en gildehuizen. In de wirwar van straatjes er omheen kunt u uw hart ophalen, winkels in alle formaten, boetieks met Brussels kant en bonbons en nog veel meer. Voor u het weet is de dag om en dan moet u o.a. nog naar de vlooienmarkt, naar de oudste overdekte winkelgalerij van Europa de St. Hubertus en het Atomium bezoeken (een souvenir ter nagedachtenis aan de wereldtentoonstelling van 1958). Gelukkig is het aanbod van betaalbare hotels in Brussel goed, zodat wij u snel een aanbod kunnen doen. Als u dan de andere dag weer de stad wilt gaan ontdekken is de Brussels Card, voor o.a. Musea en openbaar vervoer de ideale kaart.

Door zijn functie als hoofdstad van Europa is Brussel per trein prima te bereiken. Bekijkt u ons aanbod treinreizen Brussel.

Brussel wordt ook door veel mensen rondom de kersttijd bezocht, dan pakt de stad uit met een grote kerstmarkt. Bekijkt u ons aanbod voor de kerstmarkt Brussel.

Wij hebben in de stad een zeer ruim aanbod van hotels. Brussel kunt u het hele jaar bezoeken en zal niet gaan vervelen.

Onze gasten beoordelen onze geselecteerde hotels in Brussel met een:

8,1
onze gasten

Onze adviseurs

  • Albert
    Albert

In Brussel bieden wij een uitstekende keuze aan hotels. Voor ieder wat wils!

Albert Stavorinus

Ervaringen van onze klanten

Hote Leopold is een mooi hotel. Mooi gerenoveerde kamers en op loopafstand van het centrum.

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen