Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
November 2022
December 2022
Januari 2023
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Overwinteren
Goed voorbereid op vakantie

Dit land is uitermate geschikt voor een lang verblijf in de koude maanden. En overwinteren in de winterzon in Spanje wordt steeds populairder. Velen gingen u al voor en keren jaarlijks terug!

Onze adviseurs

In de wintermaanden ben ik geregeld op wielertraningskamp in Benidorm en omgeving geweest. Naast sporters zag ik vooral oudere mensen die de kou ontvlucht waren. In diverse hotels en restaurants werden dansmiddagen en bingoavonden georganiseerd. Die mensen vonden het geweldig. Sommigen kwamen er al 10 jaar!

20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Spanje & Portugal expert

Populaire bestemmingen in Overwinteren

De zon of kou, sneeuw en ijs?

Overwinteren Spanje is de ultieme manier om sneeuw, ijs en kou te ontvluchten! De zuidelijke Costa's in Spanje hebben namelijk ook in de wintermaanden een aangenaam klimaat en bovendien schijnt de zon volop. Bovendien is in deze maanden het massatoerisme veelal verdwenen, waardoor vele plaatsjes hun authentieke gezelligheid voor even terug hebben. Benidorm in Spanje is wellicht de bekendste plaats om te overwinteren, maar ook Torremolinos, Fuengirola en Calpe zijn populair.

Bovendien hebben wij voor het overwinteren in Spanje met diverse accommodaties afspraken gemaakt over aantrekkelijke lang verblijf kortingen. Hotels en appartementen, van logies tot aan All-Inclusive, u vindt vast een goed geprijsde accommodaties waar u heerlijk zult verblijven tot in ons koude kikkerlandje de temperaturen weer wat aangenamer zullen zijn.

En wist u dat u tijdens het overwinteren in Spanje, indien nodig, in vele plaatsen een Nederlands(talig)e huisarts en/of tandarts kunt bezoeken? Er ook diverse suprmarkten zijn voor die typische Nederlandse producten? Er organistaties zijn die rollator- en/of scootmobielverhuur regelen? En er in veel plaatsen speciaal voor Nederlanders activiteiten worden georganiseerd om het overwinteren in Spanje en Portugalnog leuker te maken?

U leest het? Zuidelijk Europa doet veel om u in de winter naar hun bestemming te lokken. Kunt u de verleiding weerstaan?

Is een lang verblijf toch niet wat u zoekt? Wellicht dat een stedentrip Madrid of een stedentrip Lissabon dan iets voor u is?

Indien u liever met een groep op reis gaat, dan hebben wij een uitgebreid aanbod groepsrondreizen Europa voor u!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 112 vakanties in Overwinteren

Ervaringen

Fam. Gravenbeek Benidorm voelt voor ons als een tweede thuishaven. Al 4 jaar gaan wij met veel plezier enkele maanden naar appartementen Gemelos 22. Fijn is ook dat er, zoals wij het afgelopen jaar nodig hadden, een Nederlandstalige huisarts is.
Lees meer Lees minder
Mevr. Oosterbosch Wij hebben afgelopen november een prachtige A la Carte autorondreis door Andalusië gemaakt en vervolgens nog een maandje in Torremolinos verlengd. Alles was prima geregeld.
Lees meer Lees minder
Dhr. J.W. Huizingh Vrienden van ons gingen al jaren naar Albufeira in de winter. Twee jaar terug zijn wij daar in de winter ook voor het eerst naar toe gegaan en sindsdien gaan we elk jaar 2 maanden. Niet duur en heerlijk weer!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Overwinteren

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 112 vakanties in Overwinteren
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
  • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
  • Persoonlijke aandacht en uitstekende service