Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Want welke steden u ook wilt zien, er is vast een fly-drive Spanje in ons programma die er langs komt. Sevilla, San Sebastian, Barcelona en Madrid zijn slechts wat tapas op ons uitgebreide menukaart. En als u dat wenst, stelt u gewoon uw eigen reis samen!

Onze adviseurs

Spanje is een geweldig land voor een autorondreis. Wat een mooie steden en natuur. Kiest u voor Andalusië, dan adviseer ik de maanden juli en augustus te mijden. Het is dan wel erg warm.

20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Zonvakanties specialist
20120604_DeJongIntraVakanties_680-bewerkt
Pascale Zonvakanties specialist

Populaire bestemmingen

Cultuur en natuur binnen handbereik

Want Spanje is meer dan zon en strand. Een fly-drive Spanje laat u kennis maken met het achterland. Tijdens een fly-drive Spanje kunt u dingen zien die anderen wellicht gelezen hebben, liggend op hun badlaken aan één van de Costa's. Spanje is cultuur en natuur!

Andalusië is het summum van de fly-drives Spanje. In een relatief klein gebied vindt u het Alhambra in Granada, de Mezquita in Cordoba, kunt u de bodega's van Tio Pepe bij Jereze bezoeken of staat u oog in oog met de aapjes op de rots van Gibraltar. En dan vergeten we voor het gemak nog steden en plaatsen als Sevilla, Mijas, Ronda en Ubeda en Baeza.

Een fly-drive Spanje is echter meer dan Andalusië. Want plaatsen als Avilla, Segovia, Toledo, de natuur van de Picos de Europa en de nationale Parken in de Spaanse Pyreneeën en de wereldsteden Madrid en Barcelona zijn natuurlijk ook niet mis! En het mooie van een fly-drive Spanje bij de Jong Intra vakanties is, dat als onze standaardreis niet helemaal voldoet aan uw wensen, u uw eigen reis kunt samenstellen met onze A la Carte-module! 

De Jong Intra Vakanties is de specialist op het gebied van fly drive Spanje. In ons uitgebreide assortiment met fly drives vindt u fly drives van Noord tot Zuid Spanje. Van Madrid tot Barcelona, Sevilla of Alicante, u vindt de fly drives bij ons. Bijzonder populair zijn onze fly drives Andalusië met diverse reisduren, van 8-daagse tot 15-daagse fly drives. Wilt u iets afwijken van de route? Dat is geen probleem, onze Spanje specialisten helpen u graag verder! 

Veel reizigers boeken na hun fly-drive Spanje nog een verlengingsweek aan een Costa. Wij bevelen u daaorom van harte onze zonvakanties Costa del Sol en zonvakanties Costa Bravaaan. Reist u liever in een groep en wilt u Spanje toch ontdekken, dan kun u eens kijken of onze groespreizen Spanje iets voor u zijn!

Natuurlijk hebben wij ook in andere Europese landen voldoende keuze aan fly-drives. Bekijk eens ons aanbod fly drives in Portugal of onze populaire fly drives in Italië.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 8 vakanties

Ervaringen

Dhr. Pieterman Sevilla heeft ons hart gestolen. We gaan binnenkort een stedenreisje boeken!
Lees meer Lees minder
Fam. Jager Niets tevel gezegd. Picod de Europa zijn schitterend en de steden Bilbao en San Sebastian evenzeer. Maar hoogtepunt vonden wij Santiago de Compostela, vooral omdat mijn man de Pelgrimsroute door Spanje een aantal jaren terug zelf heeft gelopen.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Fly-drive

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 8 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
  • 50 jaar ervaring als reisaanbieder
  • Persoonlijke aandacht en uitstekende service