Vakantie Cambrils

Cambrils ligt aan de Golf van Sant Jordi, te midden van lange zandstranden en geflankeerd door de bergen. De oude dorpskern werd in de twaalfde eeuw gebouwd en het culturele leven speelt zich nog altijd tussen de bogen en de nauwe straatjes af.

Lees alles over Vakantie Cambrils

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Cambrils met de Jong Intra Vakanties

Visserij, landbouw en toerisme behoren tot de traditionele activiteiten van Cambrils. De traditionele vissersvloot deelt de haven met de moderne jachten. Wat u zeker niet mag missen in Cambrils is de binnenkomst van de vissersvloot. Iedere werkdag loopt rond ca. 16.30 uur deze vloot binnen en om ca. 17.00 uur is de visafslag.

Zonvakanties naar Cambrils

Voor een heerlijke zonvakantie Cambrils ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit diverse hotels met zwembaden aan het strand van Cambrils.

In Cambrils is ervaren Nederlandse reisleiding van de Jong Intra Vakanties aanwezig!


Goed voorbereid op vakantie naar Cambrils

Uitstapjes Cambrils

Parc Samà

Dit prachtige park is leuk om eens doorheen te wandelen tijdens uw vakantie in Cambrils. Het park staat vol mooie planten, bomen, bruggetjes en water. Daarnaast komt u er ook verschillende dieren tegen.

Parc Sama, Cambrils - AdobeStock 295291996

Reizen naar Cambrils

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Cambrils reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Cambrils.

Met het vliegtuig naar Cambrils

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Cambrils? Dan kunt u ervoor kiezen naar Cambrils te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2,5 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Barcelona. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 1 uur rijden naar uw vakantieadres in Cambils.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Cambrils

Reizen met de eigen auto naar Cambrils is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Cambrils altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Cambrils is ca. 1635 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Parijs en Gerona.

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer je vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.