Vakantie Torremolinos

Vakantie Torremolinos

Torremolinos is een zeer bekende levendige badplaats aan de Spaanse Costa del Sol in het zuiden van Spanje, op circa 15 km van Malaga. Je vind hier vele restaurants, bars en winkels.

Lees alles over Vakantie Torremolinos

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Goed voorbereid op vakantie naar Torremolinos

Het populairst bij Nederlanders is de gezellige visserswijk La Carihuela, waar je ook veel Nederlandse horeca tegenkomt. Maar bovenal is Torremolinos bekend om de prachtige, brede zandstranden. Zowel in de zomer als in de winter biedt Torremolinos oldoende mogelijkheden voor een ontspannen vakantie.

Zonvakanties naar Torremolinos

Voor een heerlijke zonvakantie Torremolinos ##thisyear## ben je bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit diverse appartementen en hotels met zwembaden in Torremolinos.


Reizen naar Torremolinos

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Torremolinos reis je eenvoudig met eigen auto of per vliegtuig naar Torremolinos.

Met het vliegtuig naar Torremolinos

Ben je liever snel bij je accommodatie in Torremolinos? Dan kun je ervoor kiezen naar Torremolinos te vliegen. Je hebt de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 3 uur vliegen kom je dan aan op de luchthaven van Malaga. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 10 minuten rijden naar je vakantieadres in Torremolinos.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Torremolinos

Reizen met de eigen auto naar Torremolinos is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heb je tijdens de vakantie in Torremolinos altijd de beschikking over eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Torremolinos is ca. 2285 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Parijs, San Sebastian, Madrid en Granada.

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer je vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.