Vakantie Playa d'Aro

Vakantie Platja d'Aro

Voor een ontspannen zonvakantie bent u in Platja d'Aro aan het juiste adres.

Lees alles over Vakantie Platja d'Aro

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Platja d'Aro met de Jong Intra Vakanties

Platja d’Aro is een bruisende badplaats, schitterend gelegen aan een van de mooiste inhammen van de Costa Brava, temidden van weelderige pijnbomen en mooie tuinen. Platja d’Aro is bekend om zijn elegante, moderne winkels en heeft een levendig nachtleven met cafeetjes, terrassen en discotheken.

Zonvakanties naar Platja d'Aro

Voor een heerlijke zonvakantie Platja d'Aro ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit campings, appartementen en hotels met zwembaden.


Goed voorbereid op vakantie naar Platja d'Aro

Uitstapjes Platja d'Aro

Aquadiver

Een dag in een waterpark is altijd vermakelijk en zeker wanneer het overdag erg heet is aan de Costa Brava. Het goed onderhouden park heeft afwisselende glijbanen die alle leeftijden een dagje vermaak en verkoeling bieden.


Reizen naar Platja d'Aro

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Platja d'Aro reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Platja d'Aro.

Met het vliegtuig naar Platja d'Aro

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Platja d'Aro? Dan kunt u ervoor kiezen naar Platja d'Aro te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Girona. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 30 minuten rijden naar uw vakantieadres in Platja d'Aro.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Platja d'Aro

Reizen met de eigen auto naar Platja d'Aro is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Platja d'Aro altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Platja d'Aro is ca. 1440 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Parijs en Gerona.

Autovakanties Spanje

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Spanje doorrijden? Combineer je vakantie Spanje dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Spanje.