Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Seychellen

Verre reizen Seychellen

"Another World"

Lees alles over Seychellen

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie
Intro
Snel door naar

Lees alles over Seychellen

Goed voorbereid op vakantie

De Seychellen kennen het gehele jaar door een prettig klimaat. De drie bekendste eilanden van de Seychellen zijn Mahé, Praslin en La Digue, welke zeer goed gecombineerd kunnen worden om een prachtige "island hopping" reis te maken. Op een aantal kleinere eilandjes zijn eveneens prachtige accommodaties te vinden zoals op Bird en Silhouette Island.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar de Seychellen. Wij hebben de accommodaties en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets aanpassen of wilt u meer tijd doorbrengen op de Seychellen, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij een uitgebreid reisvoorstel geheel op maat voor u samenstellen samenstellen.

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Jorg
Jorg Afrika & Thailand expert
Mariëlle
Mariëlle Maleisië expert

Populaire bestemmingen in Seychellen

Ons reisaanbod

De Seychellen is een eilandengroep in de Indische Oceaan ongeveer 1600 kilometer ten oosten van Tanzania en ten noorden van Madagaskar. De archipel bestaat uit 115 tropische eilanden, waarvan minder dan een derde bewoond is. Het is daarmee qua inwonertal het kleinste land van Afrika. Doordat de eilanden zo afgelegen liggen zijn er hier veel bijzondere planten en dieren die nergens anders ter wereld voorkomen. De drie bekendste eilanden van de Seychellen zijn Mahé, Praslin en La Digue. Ga op een bijzondere islandhopping reis langs deze drie prachtige eilanden voor een onvergetelijke bounty ervaring.

Voor meer en andere informatie over ons aanbod Seychellen reizen, kunt u contact opnemen met onze verre reizen specialisten. Bijvoorbeeld over een rondreis Islandhoppen Seychellen of diverse accommodaties op de Seychellen, zoals Paradise Sun en Labriz Resort & Spa. Mocht de Seychellen niet de vakantiebestemming zijn die u wenst dan kunt u ook ons aanbod verre reizen bekijken voor een andere bestemming. Bijvoorbeeld ons aanbod rondreizen Noord Amerikaof rondreizen Zuid Afrikazijn ook interessante reizen.

Informeer ook naar de mogelijkheden om Zuid-Afrika te combineren met de Seychellen bij ons maatwerkteam.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 8 vakanties in Seychellen

Ervaringen van onze klanten

Sven en Michelle Wij hebben tijdens onze huwelijksreis een heerlijk verblijf gehad op 3 eilanden. Parelwitte zandstranden en een stralende zon, wij hebben heerlijk genoten!

Lees meer Lees minder

Seychellen in beeld

 • Video Seychellen
  Video Seychellen
 • Seychellen
  Seychellen
 • La Digue by Boat & Bike - Seychellen
  La Digue by Boat & Bike - Seychellen
 • Boy & Coco de Mer - Seychellen
  Boy & Coco de Mer - Seychellen

Populaire vakanties in Seychellen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 8 vakanties in Seychellen
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!