Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vliegvakanties
Goed voorbereid op vakantie

Onmiskenbare elementen tijdens alle vliegvakanties Schotland. Boek samen met uw vliegreis een comfortabele huurauto en ontdek alle gemakken van een autovakantie Schotland, maar dan met een minder lange heen- en terugreis. Ideaal voor degenen die veel willen zien en ontdekken.

Onze adviseurs

Een prachtig, authentiek land met zoveel verschillende en typerende kenmerken! De kilts, de doedelzakken, de whisky, pubs, de verlaten landschappen, de mythen en legenden... voor iedereen is er wel iets om Schotland interessant te vinden. Een ideaal land om outdoor activiteiten te ondernemen. Wandelen bijvoorbeeld, of varen op een van de vele lochs. Steden als Edinburgh herbergen een schat aan historie en geschiedenis. Ik heb mijn hart al lang geleden aan Schotland verloren. Wanneer bent u aan de beurt?

Astrid
Astrid Groot-Brittannië & Ierland expert

Populaire bestemmingen in Vliegvakanties

Europa's ongerepte wildernis

Schotland is een uiterst divers land. De woeste natuur, talloze eilanden met een mystieke sfeer, de uitgestrekte, soms rimpelloze 'lochs' in de binnenlanden en de schitterende historische steden maken een fantastisch geheel.

Indien u kiest voor een vliegvakantie Schotland, dan bent u binnen anderhalf uur op uw plaats van bestemming. Dat is het grote voordeel ten opzichte van een autovakantie Schotland, waarbij de heen- en terugreis toch anderhalve dag in beslag nemen. Op de luchthavens van Glasgow en Edinburgh kunnen we een comfortabele huurauto voor u reserveren. Mét het stuur aan de juiste kant, want in Schotland wordt links gereden. U gaat vervolgens op weg en geniet van de vrijheid en blijheid die uw huurauto biedt.

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u ook nog andere vakanties Schotland. We hebben voor u diverse vliegvakanties Schotland: wilt u een rondreis Schotland maken, of alleen een stedentrip Edinburgh? Wilt u liever in een groep reizen onder leiding van een ervaren reisgids, die u alles over de Schotse geschiedenis, de bevolking en de steden kan vertellen? Het is helemaal aan u om een keuze te maken. In het laatste geval raden we u aan eens te kijken bij onze busreizen Schotland.

Er is een ruime keuze aan accommodatiemogelijkheden, van eenvoudige B&B tot authentieke Inn tot luxe kasteelhotel. Onze vliegvakanties Schotland zijn er voor iedereen!

Ook bieden wij een ruim aanbod aan prachtige fly en drives langs en door de mooiste plekjes van Schotland. Benieuwd hiernaar? Bekijk dan eens fly-drive Schotland.

Schotland heeft veel te bieden qua eten en drinken, unieke ingrediënten, culinaire attracties, gastronomische festivals, natuur een prachtige steden. Reden genoeg om snel uw vakantie Schotland te gaan vastleggen.

Ervaringen

Fam. Geeraers, Zwolle Na twee keer met de eigen auto te zijn geweest, hebben we nu voor een vliegreis met een huurauto gekozen. Alles was goed geregeld en we kregen zelfs nog een gratis upgrade naar een wat luxere auto.
Lees meer Lees minder
Piet en Anja Mulder, Zwolle Wat een schitterend land! Veel mooier dan dat we ons hadden voorgesteld. De gastvrouw bij de Bed & Breakfast was heel vriendelijk en heeft ons geholpen om de mooiste plekjes in de omgeving te zien. We hebben wat grijze luchten gehad, maar het weer is enorm meegevallen.
Lees meer Lees minder

Vliegvakanties in beeld

 • Doedelzakspelers
  Doedelzakspelers
 • Loch Ness - Urquhart Castle
  Loch Ness - Urquhart Castle
 • Standing Stones of Stenness, Orkney
  Standing Stones of Stenness, Orkney
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!