Intro
Snel door naar
Lees alles over Groepsrondreis met reisleiding
Goed voorbereid op vakantie

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 4 vakanties in Groepsrondreis met reisleiding

Ervaringen

Gretha Derine over Ontdek Rome We hebben genoten van deze stedentrip naar Rome. Het was erg leerzaam mede door de fantastische verhalen van Rene. Hij is een geweldige gids, weet ontzettend veel en kan het allemaal heel goed verwoorden. Het hotel en de maaltijden waren eenvoudig maar voor 4 dagen prima te doen.
Lees meer Lees minder
P. Bachman over Noord-Spanje en Picos de Europa Reisleiding Tony Egberts complimenten!!!!!! Zij heeft mijn rondreis Noord Spanje tot een feest gemaakt, grote kennis van zaken, vertelde duidelijk, had in elke stad een plattegrond zodat je ook je eigen weg kon vinden. Aardig voor alle reizigers had veel zorg voor een mevrouw in een rolstoel en betrok haar zoveel als mogenlijk was bij alles wat de reis te bieden had. Nogmaals mijn complimenten voor Tony Egberts, kunt U mij laten weten wanner en welke reis zij weer zal begeleiden. Het is voor mij een reden om dan weer bij de Jong te boeken.
Lees meer Lees minder
Mevrouw Busquet over de Hoogtepunten van Noorwegen Cees Rijke is een fantastische reisleider, met oog voor alle mensen in de groep, en de kleine details (hij kwam bijvoorbeeld altijd even checken of ik als alleengaande een fatsoenlijke kamer had gekregen en geen kamertje achteraf), en met Sylwester als chauffeur voelde iedereen zich extreem veilig - een zeer goede chauffeur!
Lees meer Lees minder
Els Bentsen over de Schatten van Zuid-Italië Zojuist de enquête ingevuld die we reeds ontvingen van De Jong Intra en mijn beoordeling van onze reisleidster Deborah was een dikke 9 waard! Nog eens wil ik laten weten dat ik zeer genoten heb van deze prachtige reis door Apulië. Ik had er veel over gelezen en het geeft dan ook veel voldoening als aan je toch hooggespannen verwachtingen is voldaan. Ik heb genoten van de ‘verhalen’ van Deborah in de bus, die, doorspekt met humor, een breder kijk op land en cultuur gaven.
Lees meer Lees minder
Jacques Lockefeer over de Hoogtepunten van Hebriden en Highlands Maurice, onze chauffeur voor de Jong’s reizen Kunnen we echt niet genoeg prijzen Hij bracht al dees lieden Van Newcastle naar de Hebriden We vinden hem tof en hier de bewijzen En dan onze Diny, wat was ze in de weer Haar goede zorgen waarderen we zeer Ze wist robben en dolfijnen Voor ons te verschijnen Ook voor háár geldt te meer”Volgende keer weer!”
Lees meer Lees minder

Groepsrondreis met reisleiding in beeld

 • foto 3
  foto 3
 • Reisleiding
  Reisleiding
 • All of Ireland, 24-05
  All of Ireland, 24-05

Populaire vakanties in Groepsrondreis met reisleiding

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 4 vakanties in Groepsrondreis met reisleiding
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!