Een romantische land

Frankrijk is voor Nederlandse toeristen één van de populairste vakantiebestemmingen. Het hele jaar door gaan er toeristen naar Frankrijk. Dit komt door het grote aanbod aan bezienswaardigheden. Parijs ontbreekt bijna nooit aan de reis.

Algemeen
Ervaringen
Direct boeken

Reisaanbod

Een groepsreis naar Frankrijk heeft natuurlijk zijn voordelen. Tijdens een groepsreis bent u namelijk niet alleen en onderneemt u activiteiten samen. Tijdens deze reis bezoekt u de hoogtepunten van Frankrijk. De meest populaire attracties van Frankrijk zijn; Eurodisney, de Eiffeltoren, het Louvre en Centre Pompidou. Naast de populaire attracties zijn ook de wijnstreken en grote lavendelvelden het zeker waard om een kijkje te nemen.

Naast onze groepsreizen naar Frankrijk kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een wintersportvakantie Frankrijk of een autovakantie Frankrijk.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de groepsreizen Frankrijk met een 8,9!

Heeft u ook zin in een unieke winterbeleving? Boek dan snel een groepsreis naar Frankrijk.

Onze gasten beoordelen onze groepsreizen Frankrijk met gemiddeld een

8,5
onze gasten

Onze adviseurs

  • jlo
    Jan Willem
  • trudy
    Trudy

Een prachtige hoofdstad, een mooie kustlijn en gepassioneerde mensen! Wat een heerlijke vakantiebestemming!

Trudy

Ervaringen van onze klanten

Het was onze eerste reis met een bus, dus wij hebben geen vergelijkingsmateriaal. Maar de manier waarop dit ging, vonden wij super. De reisleidster en de chauffeur waren geweldig.

Gisteren zeer voldaan teruggekomen van uw busreis 5 dagen Parijs. Heel veel gezien, een heel goed hotel, gezellig en goed met elkaar in de stad gegeten.

De beste vakanties van dit moment