Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Vive le France

Frankrijk is een veelzijdig land. Het is een groot land en heeft een gevarieerd landschap. Van besneeuwde bergen tot de eindeloos lange stranden. En er is natuurlijk veel te zien in de steden en dorpen.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart

Reisaanbod

Frankrijk kent vele prachtige steden met sfeervolle steegjes en mooie pleinen die het een magisch land maken. Daarnaast telt Franrijk onvoorstelbaar veel monumenten, musea, kunstwerken, archeologische vindplaatsen en bijzondere architectuur. Naast dit erfgoed worden ook de oude tradities in ere gehouden. Gaat u liever niet alleen op reis? Wij bieden ook groepsrondreizen in Frankrijk.

Naast onze reizen naar Frankrijk kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een wintersportvakantie Frankrijk of een campingvakantie naar Frankrijk.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de groepsreizen Frankrijk met een 8,5 en de reisleiders zelfs met een 8,7!

Onze gasten beoordelen onze reizen Frankrijk met gemiddeld een

8,6
onze gasten

Bezienswaardigheden van Frankrijk

Hieronder treft u informatie aan over enkele van de meest belangrijke regio’s van Frankrijk die u met onze rondreizen Frankrijk kunt bezoeken.

Bretagne

Granit rose

Bretagne wordt door haar bewoners ook wel Armor genoemd, oftewel land van de zee. De kustlijn van maar liefst 1500 kilometer is dan ook de langste van heel Frankrijk. Afwisseling van brede zandstranden, modderige riviermondingen, vissersplaatsjes met de gewone Bretonse charme en de rotsachtige kusten met de beukende golven van de Atlantische Oceaan. Bretagne is altijd een land apart van de rest van Frankrijk gebleven waardoor het nog haar eigen cultuur, tradities en taal heeft behouden. Bretagne is dus in vele opzichten een bezoek meer dan waard.

Corsica

Corsica kust

Sommigen zeggen dat Corsica de meest bergachtige, de groenste, de meest gevarieerde en de mooiste regio van Frankrijk is. Het gebruik van superlatieven is bij Corsica onvermijdelijk. De geografische ligging en de culturele erfenis hebben Corsica een voorsprong gegeven op de andere eilanden in de Middellandse Zee. Het waren per slot van rekening de Grieken, kenners van eilanden bij uitstek, die het 'Kalliste' noemden: De Allermooiste.

Normandie

Yport Normandie

Normandië is een veelzijdige streek om uw vakantie in door te brengen. Natuurlijk is daar de Mont Saint-Michel, de abdij die op een heuvel in de zee is gelegen. Op historisch gebied is Normandië bekend geworden vanwege de invasie van 1944. Langs de kust herinneren een aantal overblijfselen aan de Tweede Wereldoorlog, zoals Omaha Beach en Uta Beach.

Parijs

Vergezicht Parijs

Wat een magische klank heeft deze stad toch! Wil niet iedereen in zijn leven minstens één keer een bezoek aan deze wervelende stad gebracht hebben? Parijs heeft al eeuwen iets zeer romantisch. Het is een mengeling van historische en moderne architectuur, van beroemde musea en statige kathedralen, van haute-couture en sfeervolle rommelmarkten. Wereldberoemde bouwwerken, elk met hun eigen geschiedenis wachten er op uw bezoek.

Onze adviseurs

 • jlo
  Jan Willem
 • trudy
  Trudy

Een uitstekende chauffeur, prachtige landschappen, indrukwekkende historie en reizen in een goed gezelschap. Gaat u met onze chauffeur/ reisleider mee naar Normandië en Bretagne.

Trudy

Ervaringen van onze klanten

Ik vond het een heerlijke vakantie! Ik ga niet graag ver op vakantie en dan is Frankrijk zeker de ideale bestemming.

Ik ga al jaren naar Frankrijk en het blijft een geweldig land.

Kaart van Frankrijk

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation