Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Een afwisselende vakantie

Finland is veelzijdig land. Een land van interessante contrasten, zoals de vier seizoenen. Naast deze interessante contrasten is Finland een land van bossen, prachtige kusten en bergen. Tijdens de groepsreis Finland zijn diverse unieke belevenissen inbegrepen als bijvoorbeeld een sneeuwschoenwandeling, rit op de rendierslee, cruise met de Hurtigruten of ijsvissen. Vaak kunt u ook nog extra unieke ervaringen zoals bv. een sneeuwscootersafari ter plaatse bijboeken.

Algemeen
Ervaringen

Reisaanbod

Onze groepsreizen Finland zijn zeer geschikt voor een avontuurlijke week in de sneeuw. Tijdens deze afwisselende groepsreis leer je Finland echt kennen. In alle groepsreizen Finland zijn de fantastische hoogtepunten inclusief. Denk hierbij aan de huskysafari, ijsbrekercruise, sneeuwschoenwandeling, de Noordkaap en vergeet het bezoek aan de Kerstman niet.
Naast onze groepsreizen naar Finland kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een:

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de busreizen Finland met een 8,2 en de reisleiders zelfs met een 8,7! Heeft u ook zin in een unieke winterbeleving? Boek dan snel een groepsreis naar Finland.

Onze gasten beoordelen onze groepsreizen Finland met gemiddeld een

8,5
onze gasten

Onze adviseurs

  • jlo
    Jan Willem
  • trudy
    Trudy

Eigenlijk vond ik alles in Lapland geweldig! De elanden, de husky’s, de sneeuwscootersafari (in de lompe thermo-overal), de hotels en het eten. Echt een onvergetelijke ervaring!

Trudy

Ervaringen van onze klanten

De reis door Lapland was echt onvergetelijk! We hebben echt genoten van de hele reis, maar in het bijzonder van de ijsbrekercruise!

Ook tijdens mijn derde reis naar Lapland heb ik opnieuw geen Noorderlicht gezien. We gaan het volgend jaar gewoon opnieuw proberen!