Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar. We hebben echter uitgebreid aanbod in Thailand, Indonesië en China.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Veel zien en beleven

Op een rondreis Vietnam maakt u kennis met een fascinerende bestemming met een grote verscheidenheid aan verschillende bevolkingsgroepen, talloze tempels en pagodes, heuvel- en berggebieden, eindeloze rijstvelden, mooie stranden, rivier delta’s en miljoenensteden. De keuze voor een rondreis Vietnam zal u nog lang bijblijven.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart

Indrukwekkend en onvergetelijk

Vietnam is medio de jaren tachtig van de vorige eeuw aan een inhaalslag bezig om zich als vakantieland op de kaart te zetten. Het heeft ook veel te bieden aan bezienswaardigheden, stranden, adembenemende valleien, de Mekong Delta, de Baai van Halong en steden als Hanoi en Ho Chi Minh City. Deze voormalige Franse Kolonie is een bestemming die zich uitstekend leent voor een rondreis. Vietnam laat uw dromen werkelijkheid worden.

Onze groepsrondreizen of individuele rondreizen zijn door onze specialisten zorgvuldig samengesteld zodat u eigenlijk niets hoeft te “missen”. Na aankomst op het vliegveld van Hanoi, in het noorden van Vietnam, gaat u de komende dagen de highlights van uw reis bezoeken. De verplaatsingen, afhankelijk van uw reiskeuze is met een airconditioned auto of minivan of een binnenlandse vlucht. Uw overnachtingen zijn door ons geboekt in goede middenklasse hotels. Indien u kiest voor een groepsrondreis zal er een lokale Nederlands sprekende gids met u meereizen, zodat u optimaal van uw droomreis kunt genieten. Aan het eind van uw rondreis Vietnam komt u in Ho Chi Minh City, aan waar u nog enkele dagen verblijft. U kunt deze dagen zelf invullen of een excursie pakket bijboeken. Onderneemt u liever een privé rondreis dan reserveren wij voor u een auto/minivan met privéchauffeur en per regio een lokale Engelssprekende gids.

Mocht Vietnam niet uw vakantieland zijn, kunt u ook ons aanbod verre reizen bekijken voor een andere bestemming. Bijvoorbeeld ons aanbod rondreizen China of rondreizen Sri Lanka zijn ook interessante reizen.

Onze gasten beoordelen onze rondreizen Vietnam met een

8,0
onze gasten

Bezienswaardigheden van Vietnam

Voor uw rondreis Vietnam hebben wij enkele bezienswaardigheden op een rijtje gezet.

Baai van Halong

Halong Baai78665809

De baai van Halong ligt in het noorden van Vietnam. Met een traditionele jonk is het een genot om een prachtige boottocht door deze baai te maken, en te genieten van van dit unieke gebied met honderden eilanden, rotsen, grotten en verborgen strandjes. Let u erop dat u geen kramp in uw nek krijgt van het omhoog kijken! In 1994 is de Ha Long Baai opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is één van de populairste toeristenbestemmingen van Vietnam.

Hanoi

shutterstock_11868031

Hanoi‚ de hoofdstad van Vietnam, is gelegen aan de oever van de Song Kong‚ ook wel bekend als de Rode rivier‚ heeft door de eeuwen heen zijn charme en provinciale karakter behouden. Tijdens een stadsrondrit zijn diverse bezienswaardigheden te bekijken, zoals het Mausoleum van Ho Chi Minh, de beroemde 'One Pillar"Pagode, de Tran Quoc Pagode en de Tempel van de Literatuur. Natuurlijk is een rondrit in een riksja een must.

Ho Chi Minh Stad

shutterstock_13248787

Ho Chi Minh Stad, voormailig Saigon en hoofdstad van voormalig Zuid Vietnam, is de grootste stad in Vietnam gelegen aan de Sai Gon rivier. Deze indrukwekkende stad biedt veel mogelijkehden zoals de Jade Emporer Pagode, van alle pagodes en tempels de mooiste, en het War Remnants Museum. Maar ook de Notre Dam Kathedraal, het Herenigings Paleis, en Chinatown zijn beslist de moeite van een het bezoeken waard.

Hue

shutterstock_64422574 Hue Citadel Vietnam

Hué is een stad die veel te showen heeft, de oude citadel, vol paleizen, paviljoens, tombes, musea en winkels. Momenteel wordt er veel opgeknapt om de schades uit het verleden op te knappen. Zo is het Thai Hoa Dien in zijn volle glorie te bezichtigen, de Huong Giang, de Parfumrivier, die de stad in tweeën splijt, Tu Cam Thanh, de Verboden stad, het ommuurde complex dat ooit het privéterrein was van de keizerlijke familie en de Imperial Citaldel met de bekende graftombes.

 

Mekong Delta

Vissersboten op de Mekong Delta168819059

De Mekong-delta is een gebied in het zuidwesten van Vietnam waar de rivier Mekong met een net van zijtakken in de Zuid-Chinese Zee uitmondt. Een excursie voert langs rijstvelden en plattelandsdorpjes. Verder kunt u hier een boortocht maken die u naar één van de vele eilandjes brengt waar u heerlijk kunt genieten van lokale lekkernijen en flora en fauna.

Onze adviseurs

 • martine
  Martine
 • Peter van Wingerden
  Peter
 • Wilfried Canada kano
  Wilfried

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Vietnam. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Wilfried

Ervaringen van onze klanten

We hebben enorm genoten van onze rondreis door Vietnam. De gidsen hebben er alles aangedaan om ons veel informatie te geven over dit prachtige land. Zeer afwisselend en indrukwekkend. Nog enkele dagen in een resort gelegen en ontspannen naar huis.

Kaart van Vietnam

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation