Nederlandssprekende reisleiding

Als u altijd al een droomreis naar het betoverende en fascinerende China heeft willen maken samen met gelijkgestemden dan is een groepsreis China een perfecte keuze. De enthousiaste begeleiding van een ervaren en deskundige Nederlands sprekende reisleiding die u voorziet van nuttige informatie en tips, en die uw groepsreis China tot een topvakantie maakt waar u met plezier aan terugdenkt.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

Vakantiebestemming voor de toekomst

Ons aanbod groepsreizen China is uitgebreid en gevarieerd, van een korte maar intensieve- tot lange en uitgebreide groepsrondreizen. Omdat de afstanden tussen de steden groot zijn reist u vervolgens per vliegtuig of hogesnelheidstrein of de hoogste kwaliteit nachttreinen naar uw volgende bestemming.

In ons aanbod is een groot aantal excursies inbegrepen, maar wij bieden ook een aantal optionele excursies waarvoor u ter plaatse kunt beslissen. Dat geldt ook voor dinermogelijkheden. Voor meer informatie over onze groepsreizen China kunt u altijd terecht bij onze China specialisten. In bijna alle gevallen vliegt u vanaf Amsterdam naar Beijing waar u afhankelijk van uw reis een aantal dagen verblijft. Vanuit deze wereldstad van formaat start het vervolg van de droomreis van uw keuze.

Wordt het Xi’an, waar het Terracotta leger op u wacht, of het Shaolin Kungfu klooster nabij Dengfeng, de bakermat van de Chinese vechtsporten? Bij uw keuze voor een groepsreis China zou u ook ons aanbod voor een rondreis rondom het eiland Taiwan kunnen kijken. Dit is een onbekende vakantiebestemming die absoluut de moeite waard is. Deze rondreis in internationaal gezelschap, met een Engelstalige gids voert u langs pittoreske plaatsen, bv. Sun Moon Lake, de spectaculaire Taroko kloof en de fraaie ongerepte natuur aan de oostkust. U doet hier onvergetelijke indrukken op. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen.

Gaat u voor een rondreis China? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan groepsreizen China, ook wanneer u liever een prive rondreis door China maakt bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het goede adres.

Het kan zijn dat China u niet trekt als vakantieland, in dat geval zou u ons aanbod verre reizen kunnen bekijken voor een groepsrondreis door een ander land. Bijvoorbeeld rondreizen Thailand of rondreizen Indonesië.

Onze gasten beoordelen ons groepsreis China met een

8
onze gasten

Bezienswaardigheden

Voor uw groepsreis China hebben wij enkele bezienswaardigheden op een rijtje gezet.

Beijing

shutterstock_63144391

Beijing, de hoofdstad van China, is een wereldstad van formaat. Maar liefst 4 bezienswaardigheden op de UNESCO werelderfgoedlijst sieren de stad, de Verboden Stad, de Grote Muur, de Tempel van de Hemel en het Zomerpaleis. De stad is een belangrijk knooppunt voor verschillende vormen van vervoer met vele spoorwegen, autowegen en autosnelwegen die in en uit de stad gaan. Beijing wordt vooral gezien als het belangrijkste centrum voor bestuur, onderwijs en cultuur. In de Chinese hoofdstad vindt u eeuwenoude tempels en futuristische wolkenkrabbers zij aan zij, u kunt er urenlang dwalen door oude volksbuurten. Bovendien ligt de Chinese Muur net buiten de stadsgrenzen.

Dali

Dali ligt in het zuidwesten van China. Er leven hier veel Bai en Yi minderheden die elk hun eigen dorpen hebben. Met een groene bergketen in de rug en een paar kilometer van het grote Er Hai meer, heeft Dali een prachtige ligging. Er zijn hier enkel interessante bezoeken te brengen aan bijvoorbeeld de Canshan berg, de Drie Pagodas van Santa Si en niet te vergeten een boortocht op het Erhai-meer.

Hong Kong

shutterstock_1739728

Hong kong is een unieke stad, de naam betekent "geurige haven". Meer dan 150 jaar was de stad in bezit van Groot Brittanië. In die tijd groeide het uit van een klein vissersdorpje tot één van de belangrijkste metropolen in Azië. U ziet in Hong Kong hoe Oost en West samenkomen. De ultramoderne wolkenkrabbers in Kowloon en op Hong Kong Island staan in schril contrast met de marktjes, kleine eilandjes en de typische Chinese jonken die in de haven liggen. Een echte must is, om een ritje met de Peak Tram naar Victoria Peak, het hoogste punt van het eiland, te maken. Hier ondekt u dat Hong Kong verrassend groen is en u heeft een geweldig uitzicht over de haven onder u.

Shanghai

shutterstock_114948496

Shanghai is met meer dan 20 miljoen inwoners de grootste stad van China. Shanghai is een bruisende metropool met wolkenkrabbers en futuristische architectuur, het economische wonder van China. In de stad ziet u de sterke verbondenheid van het verleden en de nieuwe moderne toekomst in het hedendaagse China. Brengt u ook zeker een bezoek aan het Shanghai Museum, voor de mooiste kunstschatten van China. Maar als u wilt winkelen bent u in Shanghai aan het goede adres. Heerlijk winkelen in leuke boetiekjes, een hapje eten in één van de trendy restaurantjes en een cocktail drinken op 238 meter hoogte in de bar Cloud Nine, van het Grand Hyatt Hotel.

Suzhou

Suzhou

Vlakbij Shanghai bevindt zich het mooie Suzhou, beroemd om haar karakteristieke Chinese tuinen, waarvan er enkele al 4 eeuwen oud zijn. De beroemdste tuinen zijn de Master of the Nets en de Humble Administrator tuinen. Later dan kan het heel druk worden. Suzhou was ooit één van de belangrijkste zijdeproducerende steden in de wereld. Hiervandaan werd de beroemde Chinese zijde langs de eeuwenoude zijderoute naar het Westen vervoerd. In het zijdemuseum zie je hoe zijde gemaakt wordt en leer je over de 6000 jaar oude toepassingen ervan. Fotogeniek is ook de lachende Boeddha in het Lingyin tempel.

Onze adviseurs

 • Mariëlle
  Mariëlle
 • Peter van Wingerden
  Peter
 • Wilfried Canada kano
  Wilfried

Onze Nederlandse reisleiding in China wordt door onze gasten geroemd om hun ervaring, kennis en gastvriendelijkheid. Vele jaren intensief reizen begeleiden door het indrukwekkende en grote China maakt deze gastheren en -vrouwen dé experts!. Of het nu over kunst, cultuur, natuur of de lokale bevolking gaat, zij weten van de hoed èn de rand. Bij ons is uw groepsrondreis China in uitstekende handen!

Mariëlle

Ervaringen van onze klanten

Het programma voor de rondreis China trok ons enorm aan, en dit is in de praktijk helemaal uitgekomen. Onze gids heeft ons veel verteld over het land en bezienswaardigheden. Je ziet wel eens wat op televisie maar als je er echt staat is het toch vele malen indrukwekkender. China als vakantieland is zeker de moeite waard. Wij hebben er geen spijt van.

Kaart

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment

 • 17-daagse groepsrondreis in internationaal gezelschap inclusief vliegreis Betoverend China & Tibet

  Betoverend China & Tibet

  17-daagse groepsrondreis
  • China
  • Vliegbus groepsrondreis
  • Beijing: Grote Muur
  • Verboden stad
  • Tian'anmen PLein
  • Gegarandeerd vertrek
  • Internationaal gezelschap
  • Nieuwe reis