Ontdek Afrika zoals u dat wilt

Individueel rondreizen door Afrika, op uw eigen tempo alles zien!

De Jong Intra Vakantie heeft een ruim assortiment individuele rondreizen, per auto of per camper, langs de mooiste plekken in Afrika. U zult de schoonheid van dit continent op individuele basis ontdekken en nooit meer vergeten.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

Ons reisaanbod

Afrika is een ideale bestemming om op eigen gelegenheid te ontdekken. Wij hebben voor u een selectie aan reizen samengesteld, maar u kunt uiteraard ook zelf uw ideale individuele reis samen stellen! Een rondreis per huurauto of camper is dé manier om deze prachtige bestemming te leren kennen. Het wegennet is er prima en de bewegwijzering is goed. Wij boeken de accommodaties vooraf, zodat u ter plaatse alle tijd heeft om te genieten van uw vakantie. Een variatie van tented camps, lodges, hotels en B&B's, Afrika heeft het allemaal.

Een greep uit onze individuele rondreizen Afrika:

Onze gasten beoordelen onze individuele rondreizen Afrika gemiddeld met een

8,5
onze gasten

Bezienswaardigheden

Afrika heeft zo enorm veel te bieden. Neemt u vooral de tijd om deze bestemming te leren kennen. Er is zoveel te doen, te zien en te beleven dat u zeker nog een keer terug zult willen komen. Hieronder noemen we een paar bijzondere hoogtepunten en bezienswaardigheden.

Botswana

Botswana

Botswana is ongeveer zo groot als Frankrijk en een uitstekend safariland. Het biedt een grote variëteit aan landschappen en wild. Gabarone is de hoofdstad. Nata ligt op een belangrijke driesprong van wegen tussen Maun, Kasane en de Victoria Falls en Francistown. Maun ligt aan de rand van de Okavanga Delta en dient als uitvalsbasis.

Namibië

Fly in safari

Namibië is een ideale bestemming om per huurauto of in een klein gezelschap te gaan ontdekken. Het is ruig en onbedorven en u vindt er ruimte in de meest letterlijk zin van het woord. Of u nu de rode zandduinen in Sossusvlei gaat beklimmen, op zoek gaat naar wild in Etosha National Park of op bezoek gaat bij een Himba stam; een vakantie in Namibië zal u lang blijven heugen!

Victoria Falls

Vic Falls

De Victoria Watervallen hebben hun naam te danken aan missionaris en ontdekkingsreiziger Dr. David Livingstone, die dit prachtig natuurlijk wonder vernoemde naar Koningin Victoria. De lokale naam is Mosi-oa-Tunya dat letterlijk wolk die dondert betekent. Op de grens tussen Zimbabwe en Zambia stort de Zambezi Rivier 108 meter naar beneden. Victoria Falls is niet de hoogte noch de breedste waterval ter wereld maar wel de grootste.

Zambia

Luxe chalet in Zambia

Ongerepte natuur met de allerbeste safaris, ongeëvenaarde rust en stabiliteit en een van ’s werelds natuurlijke wonderen Victoria Falls maken deze bestemming uniek, zelfs in Afrika. Ruim vier eeuwen terug nam Zambia afscheid van de kolonisatie en sindsdien is het land een inspiratie en een van de grote leiders van Zuidelijk Afrika. Politieke stabiliteit heeft geleid tot een sterke economische groei gecombineerd met het vruchtbare land en de unieke, warme en vriendelijke bevolking maakt Zambia tot een paradijs voor iedere reiziger!

Onze adviseurs

 • Jorg
  Jorg
 • Peter van Wingerden
  Peter
 • Wilfried Canada kano
  Wilfried

Afrika is perfect om zelf met uw huurauto of camper te gaan verkennen. Vergis u echter niet in de afstanden, 150 kilometer hier in Nederland is heel iets anders dan in Afrika. Wanneer u door een nationaal park reist heeft u vaak te maken met een maximum snelheid van 50km/u en houdt u er ook rekening mee dat de wegen niet altijd even goed zijn. Neem vooral de tijd om te genieten van uw rondreis in Afrika.

Jorg

Ervaringen van onze klanten

Met een 4WD camper door Afrika trekken was altijd al een droom van ons. Stefan van de Jong maakte deze droom werkelijkheid. Met zijn aandacht voor detail heeft hij alles van begin tot eind geweldig geregeld!

Wij hebben met ons gezin de Family Fun Zuid-Afrika gedaan. De kinderen weten nu dat wilde dieren in het echt toch wel heel anders leven dan in de dierentuin! We hebben ook allemaal heel veel opgestoken over de tradities van de Zulu families. Een echte aanrader!

Kaart

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen