Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Onze kerstcruises zorgen ervoor dat u op een comfortabele manier en in een sfeervolle ambiance Kerst viert. Varen langs de mooiste plekjes van de bestemming naar keuze. Heerlijk toch? Aan boord krijgt u de mogelijkheid schitterende excursies te maken in de omgeving waar u doorheen vaart. Het service niveau aan boord is ook zeker zeer hoog! U heeft ook de mogelijk Kerst én Oud & Nieuw met ons tijdens een kerstcruise te vieren. Het aanbod is veelzijdig!

Onze adviseurs

Gaat u is een keer mee met een kerstcruise? Samen Kerst en eventueel Oud & Nieuw vieren, hoe leuk is dat? Elk jaar gaan wij op pad om de mooiste kerstcruises samen te stellen. Ook dit jaar hebben wij weer een mooi aanbod voor u klaarliggen. Wordt het een kerstcruise over Nederlandse en Belgische wateren of gaat u liever via de Rijn naar Düsseldorf?

jlo
Jan Willem Busreizen specialist
Chantal
Chantal Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Divers aanbod

Vier Kerst over de Nederlandse en Belgische wateren en ontdek Cuijk, Roermond, Maastricht, Antwerpen en Schoonhoven. Of maak een prachtige kerstcruise over de Rijn en vaar via Düsseldorf, Koblenz en Andernach naar Boppard. Wat dacht u van een kerst- & nieuwjaarscruise op het luxueuze schip Antonio Bellucci? Ontdek Düsseldorf, Keulen, Bonn, Koblenz, Mainz, Boppard en Andernach. Het is maar net wat u wilt! Ontdek de diverse kerstcruises!


 

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Luxe schepen

Onze kerstcruises worden uitgevoerd met mooie, luxe schepen. De mps Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader! Het schip is royaal opgezet met een riante entree, een groot restaurant en ruime, luxe hutten. De mps Poseidon is een prachtig intiem schip met een comfortabele uitstraling. Niet voor niets keren vele gasten terug aan boord. De mps Antonio Bellucci is licht, comfortabel en ruim. De hutten zijn ruim en luxe. De mps Calypso staat vooral bekend om de heerlijke, ongedwongen sfeer. Bekijk snel de beelden bij de kerstcruises!

Volledig verzorgde kerstcruise

Onze kerstcruises zijn volledig verzorgd! Er hangt er ware kerstsfeer op het schip en u overnacht in een royale hut. Elke kerstcruise heeft wel iets unieks, als een Eerste en Tweede kerstdag diner, high tea, champagnebrunch, live muziek aan boord. Wat precies wel en niet inbegrepen is verschilt per kerstcruise.

Ervaringen

Niek Huijgens Wij hebben de kerstcruise gedaan! Het schip bewoog niet heel erg, wat heel erg fijn was.
Lees meer Lees minder
Piet Hermans Wat een feest om dit mee te maken! Al die lichtjes en gezelligheid een aanrader voor iedereen!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Koblenz
  Koblenz
 • concert
  concert
 • Swiss Sapphire- restaurant
  Swiss Sapphire- restaurant

Vergelijkbaar

Liever met de touringcar weg tijdens Kerst? Bekijk dan onze kerstreizen!

Populaire vakanties in Kerstcruise

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!