Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Het kan allebei! U kunt er bij een rondreis Portugal voor kiezen een individuele reis te maken of met een groep op vakantie te gaan. In beide gevallen ziet u diverse bezienswaardigheden uit de rijke historie van dit land. Maar ook de natuur en de Portugese keuken zullen u kunnen bekoren!

Onze adviseurs

Wat is er veel te zien in Portugal! Lissabon en Porto zijn natuurlijk geweldige steden, maar het binnenland en een stad als Braga is voor de liefhebber wellicht nog mooier! De cultuur en natuur druipen van onze rondreizen af!

20120604_DeJongIntraVakanties_555-bewerkt
Karin Camping specialist
20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Spanje & Portugal expert
trudy
Trudy Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

In zijn geheel of een bepaald deel?

U kunt bij onze individuele rondreizen Portugal kiezen voor een reis van een week of 15 dagen door heel Portugal, of u kiest voor een reis in het noorden, het midden of het zuiden van het land. Maar... u kunt ook zélf uw rondreis Portugal samenstellen! Uit een 15-tal Pousada's, verspreid door heel Portugal, kiest u er een aantal uit en stelt u uw eigen reis Portugal samen!

En denkt u bij Portugal niet alleen aan de Algarve, Lissabon en Porto, want er is zoveel meer! De Nationale parken, steden als Braga, Coimbra en Evora, de vele kastelen verspreid door het land met Sintra als hoogtepunt, mondaine plaatsjes als Cascais en Estoril en natuurlijk de schitterende kuststrook. Een rondreis Portugal laat u volop genieten van al deze facetten!

En reist u liever niet met een (huur)auto door Portugal? Dan hebben wij tevens enkele interessante groepsrondreizen Portugalvoor u samengesteld. Onze productspecialisten hebben de 'must see' highlights in deze reizen opgenomen. Reizen die soms een combinatie vormen met dat andere land op het Iberisch schiereiland: Spanje. Onze deskundige gids vertelt u bovendien alle culturele en historische feitjes die u anders zelf wellicht niet te weten was gekomen!

Is een rondreis Portugal u uitstekend bevallen en wilt u nog eens terug om een van de grote steden te bezoeken? Kijk dan eens bij ons aanbod stedentrips Lissabon en stedentrips Porto!

Uiteraard is het ook mogelijk uw rondreis Portugal te verlengen met een heerlijk verblijf aan de kust. Wij hebben een ruim aanbod zonvakanties Portugal.

Benieuwd wat voor rondreizen wij u nog meer te bieden hebben? Kijk dan snel hieren u vindt ale informatie.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 9 vakanties

Ervaringen

Fam. T. Timmer Wij verbleven in de historische accommodaties tijdens onze rondreis. Wat een leuke ervaring! De Pousada's waren stuk voor stuk prima en de samenstelling van de reis idem dito!
Lees meer Lees minder
Mevr. G. Ockeloen We hebben erg veel gezien. Onze reisleidster was goed ingevoerd in het land en wist ons veel te vertellen.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Lissabon aan zee
  Lissabon aan zee
 • Lissabon
  Lissabon
 • Strand Portugal
  Strand Portugal

Populaire vakanties in Rondreis

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 9 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service