Vakantie Viana do Castelo

Vakantie Viana do Castelo

In het bruisende Viana do Castelo bent u voor een zonvakantie aan het juiste adres.

Lees alles over Vakantie Viana do Castelo

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Viana do Castelo met de Jong Intra Vakanties

Viana do Castelo is een levendig havenstadje, gelegen aan de monding van de brede rivier Lima. Het plaatsje heeft vele smalle straatjes en steegjes met diverse winkeltjes. Ook het levendige plein met terrassen en de monumentale gebouwen zijn trekpleisters. De drie stranden die Viana do Castelo rijk is zijn geliefd bij wind- en kitesurfers en natuurlijk zonaanbidders.

Zonvakanties naar Viana do Castelo

Voor een heerlijke zonvakantie Viana do Castelo ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit kleinschalige appartementen.


Goed voorbereid op Viana do Castelo

Uitstapjes Viana do Castelo

Santuário de Santa Luzia

De Santuário de Santa Luzia in Viana do Castelo is een replica van de Mont Martre in Parijs. De kerk ziet er van buitenaf indrukwekkend uit, maar is van binnen een stuk soberder. U kunt ervoor kiezen om de intensieve klim naar boven te maken of met het treintje de tocht naar boven te maken. Boven heeft u een mooi uitzicht en kunt u even plaatsnemen op een terrasje.

Santuário de Santa Luzia- AdobeStock 395833996

Reizen naar Viana do Castelo

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Viana do Castelo reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Viana do Castelo.

Met het vliegtuig naar Viana do Castelo

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Viana do Castelo? Dan kunt u ervoor kiezen naar Viana do Castelo te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Oporto. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 45 minuten rijden naar uw vakantieadres in Viana do Castelo.

Vliegtuig Portugal

Met de auto naar Viana do Castelo

Reizen met de eigen auto naar Viana do Castelo is minder voor de hand liggend gezien de lange afstand, maar ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Viana do Castelo altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Viana do Castelo is ca. 2075 km. De snelste route verloopt via Antwerpen, Bordeaux, San Sebastian en León.

Fly drives Portugal

Overnachten

Wil je niet in één keer naar je accommodatie in Portugal doorrijden? Combineer je vakantie Portugal dan met een overnachting in het prachtige Frankrijk of Spanje. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Portugal.