Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Een autorondreis door Polen is zeer afwisselend: De rijke historie in steden als Krakau en Gdansk, en de spectaculaire bergtoppen en natuur in de Karpaten. Tijdens uw individuele rondreis Polen komt u het allemaal tegen!

Onze adviseurs

Autorijden door Polen een genot. De wegen zijn goed in orde en het landschap is zeer afwisselend. Of de route nu gaat door de bergen in het zuiden of naar een mooie stad als Krakau of Gdanks... Polen is prachtig!

Heleen
Heleen Autovakanties en fly-drives specialist

Alles over autorondreizen Polen

Hoe werkt een autorondreis door Polen?

Bij een autorondreis Polen reserveren wij vooraf de accommodaties volgens een zorgvuldig gekozen route. Zo maakt u op een ontspannen manier kennis met het land of met een bepaald deel van Polen. Sommige van onze autorondreizen hebben een bepaald thema en zijn hiermee geschikt voor bepaalde reizigers, zoals wandelaars of gezinnen met kinderen. Valt de route in uw smaak, maar sluit het thema niet aan bij uw vakantiewensen? Geen zorgen, wij verplichten u uiteraard tot niets!

Alle onderdelen van de reis zijn op individuele basis. Daarom worden onze autorondreizen Polen ook wel individuele rondreizen Polen genoemd. En bij een individuele rondreis Polen bepaalt u uiteraard zelf de invulling van uw vakantiedagen: niets moet alles mag!

Wanneer u uw autorondreis Polen boekt, ontvangt u bij uw reisbescheiden uitgebreide routetips. Zo weet u vooraf wat er onderweg te zien en te doen is. U mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan, als u 's avonds maar op tijd bij uw accommodatie bent.

Inbegrepen bij een autorondreis Polen zijn een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen zijn de toeristenbelasting, parkeer-, tol- en entreegelden en benzine.

Wij hebben 1 tip samengesteld!

Maatwerk autorondreis Polen

Maatwerk

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde groepsrondreizen Polen samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze autorondreizen Polen.

Interesse in een maatwerkofferte voor de autorondreis door Polen van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw autorondreis Polen? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl. Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Laat uw reis samenstellen

De mooiste regio's voor een autorondreis Polen

Gdansk

Hanzestad Gdansk aan de Oostzee

Het noorden van Polen grenst aan de Oostzee. Hier vindt u niet alleen schitterende stranden maar ook een aantal oude steden. Een van de bekendste steden is Gdansk. Deze voormalige Hanzestad is de meest bezochte stad van het land. Gdansk wordt ook vaak bezocht in combinatie met Gdynia, een moderne haven, en Sopot, de badplaats. Ze worden samen Trójmiasto genoemd.

De bergtoppen van de Karpaten

De Karpaten liggen in het zuidoostelijke deel van Polen. Deze ruige bergketen komt u tegen in onze autorondreizen Polen. In de zomer zijn de Karpaten een prachtig wandelparadijs. Er zijn verschillende routes over hoge bergpassen en door mooie dalen.

Deze bergketen ligt op minder dan twee uur rijden van Krakau, waar u een ruime keuze uit accommodaties heeft.

Krakau

De cultuurstad Krakau

Wilt u Polen echt leren kennen, dan mag een bezoek aan Krakau niet ontbreken. De cultuurstad met veel historische gebouwen uit de Renaissance tijd en de binnenstad staat sinds 1978 op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Krakau is onderdeel van diverse rondreizen Polen.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties

Reizen naar Polen

Tatra gebergte Polen

Vervoer naar Polen

Bij onze autorondreizen Polen reist u met uw eigen auto naar Polen. Indien u dat wenst kunnen wij eventueel een comfortabele huurauto voor uw verzorgen, die u in Nederland afhaalt. Neemt u hiervoor contact op met onze reisadviseurs van het servicecenter.

De gekozen autorondreis leidt u vanuit Nederland naar Polen. In uw routebeschrijving vindt u de aanbevolen route inclusief een aantal tips.

Vervoer in Polen

Wanneer u met de auto in Polen reist zijn er drie autowegen waarop u voor een deel tol dient te betalen. Het is mogelijk om contact te betalen met złoty's of euro's. Ook worden de bekende creditcards geaccepteerd. 

U bent in Polen verplicht om een gevarendriehoek, een veiligheidsvest en een brandblusser mee te nemen in de auto. Daarnaast wordt het geadviseerd om een verbanddoos en een setje reservelampen in uw auto te hebben.

Via de routebeschrijving ontvangt u van ons voor vertrek mooie suggesties voor alternatieve routes. Wij raden u aan niet altijd te kiezen voor de kortste of snelste route naar uw volgende overnachtingshotel, maar optimaal te genieten van uw rondreis Polen met verrassende routes langs mooie bezienswaardigheden!

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een autorondreis Polen wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.
Warschau

De voordelen op een rijtje

 • Autorondreizen met uitgebreid informatiepakket
 • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes
 • Uw autorondreis op maat samen gesteld, geheel naar wens
 • De Jong Intra Vakanties - dé autorondreis specialist

In beeld

 • Polen autorondreizen
  Polen autorondreizen
 • Gdansk
  Gdansk
 • Krakau
  Krakau
 • Tatra gebergte Polen
  Tatra gebergte Polen
 • Warschau
  Warschau

Vergelijkbaar

Maak een keuze uit één van onze vele andere vakanties naar Polen:

De Jong Intra Vakanties biedt autorondreizen aan vrijwel alle populaire landen in Europa. Combineer u autorondreis Polen eenvoudig met een van onze autorondreizen door Duitsland.

Of kies voor een fly drive naar een mooie bestemming in Europa. Ook bij alle fly drives van de Jong Intra Vakanties ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en voor veel landen ook een ANWB Reisgids en/of ANWB Routekaart.

Populaire vakanties in Individueel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Genieten van cultuur, natuur en historie
 • Ruim aanbod rondreizen of geheel op maat
 • Gewoon perfect geregeld