Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Polen is een prachtig vakantieland. Polen bezit een verrassende schoonheid en een mooi, vaak nog ongerepte natuur. De bergen in het zuiden van Polen doen niet onder voor de pracht van de Alpen en de vele historische steden bieden een schat aan cultuur en geschiedenis. Herinneringen aan het verleden vindt u in mooie Hanzesteden als Gdansk en het indrukwekkende nazivernietingskamp Auswitsch-Birkenau.

Onze adviseurs

Al weer enkele jaren ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van onze groepsreizen naar Polen. Iedere keer is het weer gelukt om mooie reizen naar diverse regio's te organiseren!

jlo
Jan Willem Busreizen specialist
Chantal
Chantal Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Voor wie wil genieten van de natuur, stedentrips wilt maken, vakantie aan het water, lekker eten, een leerzame, luie of actieve vakantie, wintersport of zomer aan het strand. Polen biedt het allemaal! Je kunt in de mooie omgeving gaan fietsen, wandelen, paardrijden, bergbeklimmen, paragliden, (ijs)zeilen, wind/kitesurfen en raften.

Naast onze groepsreizen naar Polen kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een groepsreis naar Duitslandof een groepsreis naar Oostenrijk.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de groepsreizen Polen met een 8,5 en de reisleiders zelfs met een 8,9!

Heeft u ook zin in een verrassende vakantiebeleving? Boek dan snel een groepsreis naar Polen.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties

Ervaringen

Fam Dijkstra Wij waren nog nooit in Polen geweest en het was een reis om nooit te vergeten. Krakau, de zoutmijn en de vlottentocht waren echt geweldig! Auschwitz was heel indrukwekkend, een beetje deprimerend, maar ik had het zeker niet willen missen.
Lees meer Lees minder
Mevr de Kamper Auschwitz was erg indrukwekkend, goed om dat eens te zien. Krakau was een topper! Wat een prachtige stad. De vlottentocht was super. De stilte en de natuur was adembenemend. De zoutmijnen waren erg mooi. Wij vonden deze reis naar Polen een aparte ervaring, die we niet hadden willen missen!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Stadsbeeld
  Stadsbeeld
 • Krakau
  Krakau
 • Polen terras
  Polen terras

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld