Wintersport Filzmoos

Wintersport Filzmoos

Wintersport Filzmoos, is een perfect skigebied binnen de “Sportwelt Amadé", voor zowel skiërs, langlaufers en wandelaars. In Filzmoos zijn skischolen aanwezig met Nederlands sprekende leraren. Wintersport in Filzmoos is genieten voor iedereen.

Lees alles over Wintersport Filzmoos

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Op wintersportvakantie naar Filzmoos

Filzmoos is gelegen in het prachtige skigebied “Sportwelt Amadé". Het gezellige dorpje Filzmoos is zeer overzichtelijk en van grote drukte is geen sprake. In het dorpje zijn skischolen aanwezig met Nederlands sprekende leraren. De Papageno-gondelbaan brengt u naar een hoogte van 1600 m, vanwaar u heerlijke afdalingen kunt maken en echt kunt genieten tijdens uw skivakantie. De langlaufliefhebbers kunnen terecht op 40 km loipen, waaronder de Rossbrand Höhe-loipe op 1700 m hoogte en ca. 14 km lang. In Filzmoos kan de wandelaar volop genieten van de 50 km lange winterwandelwegen. Tevens worden er in het dorpje arresleetochten, rodelen en veelzijdige activiteitenprogramma's aangeboden. Filzmoos is voor zowel wintersport als andere winterse activiteiten een zeer geschikte bestemming.


Waarom gaat u op wintersport naar Filzmoos?

Wintersport in Filzmoos voor beginners

In het dorpje zijn skischolen aanwezig met Nederlands sprekende leraren. Ski Amadé - Salzburger Sportwelt beschikt over zeker 100 km aan blauwe pistes, wat ideaal is voor wie nog beginnend skiër is. Bij Filzmoos vindt u het kleinste gebied, dat vooral onder gezinnen populair is.

Winterwandelen en langlaufen in Filzmoos

De langlaufliefhebbers kunnen terecht op 40 km loipen, waaronder de Rossbrand Höhe-loipe op 1700 m hoogte en ca. 14 km lang. Dankzij de hoogte van de loipe heeft u tijdens het langlaufen een prachtig uitzicht. In Filzmoos kan de wandelaar volop genieten van de 50 km lange winterwandelwegen. En wanneer u genoeg gewandeld heeft kunt u in Filzmoos arresleetochten maken, rodelen of andere activiteiten ondenemen.


De reis naar uw wintersport in Filzmoos

Vervoer naar Filzmoos

Filzmoos is prima bereikbaar vanuit Nederland. Vanaf Utrecht is het circa 995 kilometer rijden. Behalve met de auto kunt u ook per vliegtuig of bus reizen.

Met de auto naar de wintersport in Filzmoos

Veel wintersporters kiezen ervoor om met de auto naar Filzmoos te gaan. De snelste route is via de A3 (via Düsseldorf, Frankfurt, Nürnberg en München). Let op dat het in het weekend erg druk kan zijn op deze route. Dit is vooral om in het weekend ook veel mensen uit de regio München in dit gebied komen skiën. Vergeet u niet om voor vertrek een vignet te regelen voor de Oostenrijkse Autobahn.

Met de pendelbus naar de wintersport in Filzmoos

Bij de Jong Intra Vakanties kunt u eenvoudig een busretour naar Filzmoos boeken, met of zonder accommodatie. Onze Luxury Class pendelbus vertrekt op vrijdagavond uit Nederland en komt op zaterdagochtend aan in Filzmoos. U vertrekt dan weer op zaterdagavond en komt zondag uitgerust terug van uw vakantie. Voor kinderen hanteren wij extra voordelige tarieven.

Met de pendelbus op wintersport

Met het vliegtuig naar de wintersport in Filzmoos

U kunt ook het vliegtuig nemen voor een skivakantie in Filzmoos. U vliegt dan naar Salzburg, dat op circa 75 kilometer van Filzmoos ligt. U kunt in Salzburg een auto huren en verder rijden naar uw eindbestemming. U rijdt dan in ongeveer 3 kwartier via de A10. Natuurlijk kunt u ook een transfer bijboeken tijdens uw reservering. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Een vliegvakantie naar de wintersport in Filzmoos is extra interessant als u kiest voor een korter verblijf.


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reist u naar alle populaire wintersportlanden en regelt u via de Jong Intra Vakanties uw vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf uw ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf uw skipas

  • Reserveer vooraf uw skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie!