Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Schneewinkel

Het skigebied van St. Johann in Tirol bestaat uit de pistes van het gelijknamige dorp, Erpfendorf en Oberndorf, plus de pistegebiedjes Eichenhof, Kirchdorf en Lärchenhof.

Lees alles over Schneewinkel

Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Schneewinkel
Goed voorbereid op vakantie

Het skigebied van St. Johann in Tirol bestaat uit de pistes van het gelijknamige dorp, Erpfendorf en Oberndorf, plus de pistegebiedjes Eichenhof, Kirchdorf en Lärchenhof. Samen goed voor 60 kilometer geprepareerde pistes.

Het skigebied St. Johann dat reikt tot vlak onder het Kitzbüheler Horn (2000m) ligt niet zeer hoog, maar is wel vrij sneeuwzeker doordat de pistes zich vooral aan de noordkant bevinden. Ook is er een zeer modern kunstsneeuwsysteem, dat 45 kilometer pistes van kunstsneeuw voorziet.

Langlaufers komen volop aan hun trekken, omdat het grootste langlaufcentrum van Tirol zich in dit skigebied bevindt. In totaal zijn er maar liefst 160 kilometer loipes voor klassieke stijl en skating.

Met de Schneewinkelskipass heeft u toegang tot 55 skiliften en 170 kilometer pistes verdeeld over het eigen skigebied en de skigebieden Fieberbrunn-Hochfilzen en Waidring-Steinplatte. Met de Kitzbüheler Alpen Skipass heeft u zelfs 249 liften tot je beschikking en 704 kilometer pistes.

  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!