Vind Individuele rondreizen Oostenrijk
Keuze uit 5 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Oostenrijk is zo afwisselend. De rijke historie in de steden, de prachtige natuur, de spectaculaire Alpenpassen en prachtige (berg)meren. Tijdens een individuele rondreis Oostenrijk komt u het allemaal tegen!

Onze adviseurs

Tijdens een individuele rondreis Oostenrijk krijgt u de kans om Oostenrijk te zien, te proeven en er van te genieten. U krijgt van alles een beetje, ideaal dus om het land te leren kennen.

20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
Malindi

Populaire bestemmingen

Over passen en door dalen

Dwars door de alpen, over spectaculaire alpenpassen, langs prachtige meren, door schilderachtige dorpjes en door groene dalen rijden, dat betekent een individuele rondreis Oostenrijk.

Het prachtige alpenland leent zich uitstekend voor het maken van diverse individuele rondreizen door het hele land, maar ook voor rondreizen die meerdere landen in één keer aandoen. Zo kunt u uw individuele rondreis Oostenrijk prima combineren met bijvoorbeeld een individuele rondreis Italië. Of u kiest één van onze andere autovakanties uit.

Een individuele rondreis Oostenrijk brengt u de Oostenrijkse cultuur nader. Het vriendelijke alpenvolk zal u met zekerheid een warm welkom heten.

Wij raden u ook van harte onze autorondreizen Spanje aan!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 5 vakanties

Ervaringen

L. de Vries Dit jaar voor het eerst een autorondreis gemaakt. De romantische route ligt in een minder bekend deel van Oostenrijk, maar is prachtig. Door deze autorondreis zullen we zeker nog eens naar de Steiermark en Niederösterreich terug keren.
Lees meer Lees minder
Mevrouw van Kamp Het mooiste van Oostenrijk bracht ons daadwerkelijk naar de mooiste plekjes in Oostenrijk. Volgend jaar voor ons weer zo'n mooie rondreis!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • 1200
  1200
 • 19013
  19013
 • DSC00191
  DSC00191

Populaire vakanties in Individueel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 5 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!