Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vind uw ideale vakantie
Direct naar het aanbod
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Niederosterreich
Goed voorbereid op vakantie

Niederösterreich beslaat het noorden van Oostenrijk en wordt landschappelijk bepaald door het stroomgebied van de Donau. Het mooie Wienerwald - de groene longen van de hoofdstad Wenen - bevindt zich ook in deze deelstaat en is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Wenen.

De Donau en wijn, mensen en mystiek, cultuur en geschiedenis hebben hun stempel op de grootste deelstaat van Oostenrijk gedrukt. De overvloed aan indrukken laat bij iedere bezoeker zijn sporen achter. Wie hier eenmaal  is geweest vindt altijd wel een reden om weer terug te keren.

Populaire bestemmingen in Niederosterreich

Altlengbach

Altlengbach wordt omgeven door het Wienerwald, het recreatiegebied van de Weners. Het is een groot bosgebied dat in het noorden en zuiden wordt begrensd door de rivieren de Donau en de Triesting. De mooie Wachau ligt vlakbij. Het is een veel bezongen streek, vol sagen en legenden en beroemd vanwege de wijn. Natuurlijk kunt u Wenen bezoeken vanuit Altlengbach, maar neem ook eens een kijkje in het mondaine Baden en maak een boottochtje over de Donau.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie in Niederosterreich

Populaire vakanties in Niederosterreich

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie in Niederosterreich
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!