Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Oostenrijk / Fietsvakanties

Fietsvakantie Oostenrijk

Langs Alpenreuzen en bergmeren

Lees alles over deze vakanties

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Intro
Snel door naar

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Een fietsvakantie Oostenrijk staat garant voor prachtige routes langs pittoreske dorpjes en gezellige steden. Met de bergen op de achtergrond fietst u dagelijks door een sprookjesachtig decor.

Onze adviseurs

Fietsen langs de lange Donau is echt een heerlijke, ontspannen rit. Maak uw hoofd leeg, snuif de frisse berglucht op, geniet van de mooie dorpjes en ontspan. Een fietsvakantie is echt een heerlijke manier van vakantie vieren. Lekker op de fiets iedere dag een andere stukje bekijken in uw eigen tempo. U ziet een hoop en bent ook nog eens hartstikke sportief bezig! Echt een aanrader dus.

20120604_DeJongIntraVakanties_555-bewerkt
Karin Productmanager Campingvakanties
20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
Malindi

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Een fietsvakantieOostenrijk is voor iedereen haalbaar. Fiets in uw eigen tempo, eventueel met ondersteuning van een elektrische fiets, de prachtige route langs de welbekende Donau. U fietst iedere dag naar het volgende hotel terwijl uw bagage voor u wordt vervoerd.

Uw fietsvakantie Oostenrijk is gegarandeerd een ontspannen vakantie. Lekker actief bezig zijn in de frisse buitenlucht. Iedere dag zit vol nieuwe verrassingen. Onderweg zijn vele leuke stops mogelijk, in culturele stadjes of juist een picknick langs de oevers van de rivier of in de bossen. Wij hebben uw fietsvakantie Oostenrijk zorgvuldig samengesteld.

 Voor een fietsvakantie Donaubent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wel naar Oostenrijk, maar laat u de fiets liever thuis? Bekijk dan ook eens ons uitgebreide aanbod autovakanties Oostenrijken busreizen Oostenrijk.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 7 Fietsvakanties Oostenrijk

Ervaringen van onze klanten

Fam. de Kreft, Ootmarsum Wij fietsen heel graag in Oostenrijk. Iedereen denkt altijd gelijk aan de bergen maar wij fietsen juist graag langs de rivieren omdat het daar overwegend vlak is en goed te fietsen.

Lees meer Lees minder

Dhr en mevrouw Swartjes, Zeist Voor het eerst een fietsvakantie geboekt. Is ons erg goed bevallen. Alles prima geregeld. Koffers werden netjes op tijd bezorgd iedere dag. Voor herhaling vatbaar.

Lees meer Lees minder

Dhr. Goedegebuure, Oegstgeest Samen met 2 bevriende stellen zijn wij naar Karinthië geweest. We hebben genoten!

Lees meer Lees minder

Janny en Leentje Nijboer Voor de 6e keer een fietsvakantie gedaan. Wij gaan altijd naar Oostenrijk, het liefst fietsen we langs de Donau. Passau en Linz zijn onze favoriete steden.

Lees meer Lees minder

In beeld

Populaire vakanties in Fietsvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 7 Fietsvakanties Oostenrijk
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!