Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juni 2022
Juli 2022
Augustus 2022
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Kamperen Oostenrijk, in het land zijn vele campings waar u kunt genieten van een zorgeloze vakantie. De vele bergtoppen, -meren en -weides geven u een ultiem gevoel van vrijheid tijdens het kamperen. Voor kamperen Oostenrijk, het land van Mozart en lederhosen hebben wij een fantastisch aanbod stacaravans in Karinthië en Steiermark voor u.

Onze adviseurs

De meeste Oostenrijkse campings bieden een uitgebreid programma aan voor jong en oud. Mooie meren en prachtige landschappen, ideaal voor een afwisselende vakantie!

Populaire bestemmingen

Gemütlichkeit

Kamperen Oostenrijk biedt vele mogelijkheden, iedere vakantie regio heeft genoeg te bieden. Zo staat Karinthië bekend om de ongerepte natuur, de vele meren en mediterrane invloeden. Kamperen in Steiermark in het groene hart van Oostenrijk betekent kamperen midden tussen de natuur, cultuur, sport en plezier. Het veelzijdige landschap met hoge bergen, meren en uitgestrekte bossen spreekt zowel rustzoekers als actieve bergsporters aan. U kunt vanaf de camping eindeloos van de natuur genieten tijdens een actieve wandel-, fiets- of kanotocht.

Vanaf de camping Oostenrijk brengt u een bezoek aan de mooie, authentieke bergdorpjes en -steden zorgen voor het totale vakantieplaatje! Geniet en kom tot rust op een camping Oostenrijk. Bent u voor uw vakantie op zoek naar een camping Oostenrijk? Ga heerlijk kamperen in Oostenrijk, uw camping of stacaravan boekt u gemakkelijk bij de Jong Intra Vakanties. Ook de stacaravan Oostenrijk wint terrein ten opzichte van de traditionele caravan.

Voor kamperen Oostenrijk gebruikt u uw eigen auto. Mocht u Oostenrijk als vakantie land in de zomer zien zitten maar u wil niet kamperen dan adviseren wij u om naar onze autovakanties Oostenrijkte kijken.

Uiteraard staat Oostenrijk bekend als wintersport land nummer 1. Boek vast uw wintersport Oostenrijk.


 

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties

Ervaringen

Wim en Wilma van Roosendaal Oostenrijk is ons vakantieland. Zowel in de winter als de zomer. Prachtige landschappen en schitterende meren staan garant voor een afwisselende vakantie. In de zomer kiezen we altijd voor een kampeervakantie, lekker in de buitenlucht tussen de imposante bergen en begroeide almen. In één woord fantastisch. Doen!
Lees meer Lees minder
Ronnie en Shaun van 't Zant Kamperen in Oostenrijk is een prima manier om kennis te maken met dit prachtige land. En zeker ook om samen met de kinderen te doen. Die zullen het in het begin wel even lastig hebben bergop maar na verloop van tijd zult u zien dat ze graag de leiding nemen. Heerlijk eten onderweg, en daarna weer door.
Lees meer Lees minder
Ad en Rina De meeste Oostenrijkse campings bieden een uitgebreid programma van activiteiten aan om zowel de ouders als de kinderen te vermaken. Niets hoeft. U kunt ook uw eigen plan trekken. De omgeving biedt zoveel moois dat u zich niet hoeft te vervelen. Vooral in het voorseizoen wanneer alles in bloei staat is het genieten. Wij kiezen ook komen jaar weer voor een kampeer vakantie Oostenrijk.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • animation 2013
  animation 2013
 • lightbox2
  lightbox2
 • Augenzeugen_Kinder-Gruppe-gehend_Foto_A__Kirschner
  Augenzeugen_Kinder-Gruppe-gehend_Foto_A__Kirschner

Populaire vakanties in Campings

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!