Noorwegen Wintersport Trysil Hero

Wintersport Trysil

Jenny

Trysil is een fantastisch mooi en uitgebreid skigebied. Veel afdalingen, moderne liften, sneeuwzeker en zeer geschikt voor kinderen.

Jenny

Wintersport expert

Trysil is het grootste en meest populaire skigebied van Noorwegen. Skiën, snowboarden, langlaufen... het kan er allemaal! Ontdek het tijdens een wintersport Trysil. Bekijk ons aanbod!


Lees alles over onze wintersportvakanties naar Trysil

Wintersport in Trysil

Indien u wintersport Trysil boekt, dan komt u in het grootste en meest populaire skigebied van Noorwegen terecht. Of u nu van skiën houdt, van snowboarden of liever gaat langlaufen: tijdens uw wintersport Trysil is het allemaal mogelijk.

Trysil is een fantastisch mooi en uitgebreid skigebied. Veel afdalingen, moderne liften, sneeuwzeker en zeer geschikt voor kinderen. Er is echt een enorme keuze uit hotels en appartementen. Modern, luxe, maar ook juist traditioneel. Het eten is er prima.


Voor wie is wintersport Trysil geschikt?

Beginners

Skigebied Trysil beschikt over 70 kilometer aan overzichtelijke pistes. Het merendeel van deze pistes is groen en blauw gekleurd, wat perfect is voor wie beginnend skiër is.


De reis naar Trysil in de winter

Vervoer naar uw wintersport in Trysil

Er zijn diverse manieren om naar Trysil te reizen. Per vliegtuig of met de eigen auto en een ferry-overtocht. Lees hieronder welke vorm van vervoer het beste past bij uw wensen voor wintersport Trysil.

Met uw eigen auto naar wintersport in Trysil

Skigebied Trysil is goed met de auto bereikbaar. U heeft wél winterbanden nodig. We reserveren ook de ferry voor u en uw wintersport Trysil begint al aan boord: op de luxe schepen zijn restaurants, lounges, bars en soms zelf entertainment, een Spa & Wellness of bioscoop. U overnacht in een comfortabele hut en de volgende dag vertrekt u uitgerust naar uw hotel of vakantiewoning. Noorwegen is op deze manier dichterbij dan u denkt!

Wintersport met eigen auto

Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reist u naar alle populaire wintersportlanden en regelt u via de Jong Intra Vakanties uw vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf uw ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf uw skipas

  • Reserveer vooraf uw skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie!


Magazine Wintersport

Als specialist in wintersportvakanties geven we u graag alle informatie en inspiratie die u nodig heeft om een juiste keus te maken voor uw wintersportvakantie. Onze experts geven tips over de beste locaties die aansluiten bij uw wensen. Van skigebied tot après-ski. Wij helpen u graag op weg met natuurlijk ook een selectie van onze topaccommodaties in de verschillende gebieden in de volgende landen: Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, Zwitserland.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Wintersport 2021-22 en 2022-23