Noorwegen Wintersport Hemsedal Hero

Wintersport Hemsedal

Jenny

Hemsedal is skiën in het kwadraat. Alles is hier aanwezig voor een perfecte wintersportvakantie. Maar net zoals in de rest van Noorwegen geldt ook hier: zelfs als het druk is, zijn de wachttijden minimaal!

Jenny

Wintersport expert

Hemsedal is een zeer gevarieerd pistegebied. De pistes zijn van verschillende niveaus, ideaal voor een familievakantie! Bekijk ons aanbod!


Lees alles over onze wintersportvakanties naar Hemsedal

Wintersport in Hemsedal

Op uw wintersport Hemsedal waant u zich in de Oostenrijkse Alpen. De pistes zijn van verschillende niveaus en liggen verspreid over 3 bergen. De diversiteit van deze afdalingen, de beboste berghellingen en de relatief rustige pistes maken Hemsedal ideaal voor het alpine skiën en geven Hemsedal een echt Scandinavisch karakter. Voor een skivakantie zit u met uw keuze voor een wintersport Hemsedal goed.

Het skigebied ligt ongeveer 6 kilometer vanaf het centrum van Hemsedal maar hier is alles aanwezig om de dag door te komen. Prima accommodaties, mooie en moderne liften, veel afdalingen én... de meest uitbundige après-ski van Noorwegen. Hemsedal is vooral in het weekend hot-spot van veel skiliefhebbers uit bv Oslo, die hier een weekend komen boarden of skiën. Maar net zoals in de rest van Noorwegen geldt ook hier: zelfs als het druk is, zijn de wachttijden minimaal!


Voor wie is wintersport Hemsedal geschikt?

Rustzoekers

Skiën in Hemsedal is vergelijkbaar met skiën in door de Oostenrijkse Alpen. Hemsedal is echter minder bekend en veel minder druk. Tijdens uw wintersport in Hemsedal geniet u van de diverse mooie pistes zonder overlast van andere wintersporters te ervaren. In het weekend is Hemsedal drukker bezocht vanwege de weekendskiërs uit de Noorse steden, maar net zoals in de rest van Noorwegen geldt ook hier: zelfs als het druk is, zijn de wachttijden minimaal!


De reis naar Hemsedal in de winter

Vervoer naar uw wintersport in Hemsedal

Er zijn diverse manieren om naar Hemsedal te reizen. Per vliegtuig of met de eigen auto en een ferry-overtocht. Lees hieronder welke vorm van vervoer het beste past bij uw wensen voor wintersport Hemsedal.

Met uw eigen auto naar wintersport in Hemsedal

Skigebied Hemsedal is goed met de auto bereikbaar. U heeft wél winterbanden nodig. We reserveren ook de ferry voor u en uw wintersport Hemsedal begint al aan boord: op de luxe schepen zijn restaurants, lounges, bars en soms zelf entertainment, een Spa & Wellness of bioscoop. U overnacht in een comfortabele hut en de volgende dag vertrekt u uitgerust naar uw hotel of vakantiewoning. Noorwegen is op deze manier dichterbij dan u denkt!

Wintersport met eigen auto

Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reist u naar alle populaire wintersportlanden en regelt u via de Jong Intra Vakanties uw vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf uw ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf uw skipas

  • Reserveer vooraf uw skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie!


Magazine Wintersport

Als specialist in wintersportvakanties geven we u graag alle informatie en inspiratie die u nodig heeft om een juiste keus te maken voor uw wintersportvakantie. Onze experts geven tips over de beste locaties die aansluiten bij uw wensen. Van skigebied tot après-ski. Wij helpen u graag op weg met natuurlijk ook een selectie van onze topaccommodaties in de verschillende gebieden in de volgende landen: Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, Zwitserland.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Wintersport 2021-22 en 2022-23