Corona virus

De laatste ontwikkelingen rondom Corona virus vindt u hier

Vind Individuele rondreizen Noorwegen
Keuze uit 17 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Uw individuele rondreis Noorwegen maakt u met uw eigen auto of met een huurauto, wat u wilt. Zelfs een rondreis per trein behoort tot de mogelijkheden. De imposante fjorden, de machtige bergen en diepe dalen zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Onze adviseurs

Het voordeel van een individuele rondreis is dat u wat meer vrijheid heeft om te gaan en te staan waar u wilt. We leggen de overnachtingen voor u vast en geven u tips voor uitstapjes en bezienswaardigheden, maar uiteindelijk bepaalt u zelf waar en hoe lang u ergens wilt stoppen.

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen

Een reis vol belevenissen

Tijdens uw individuele rondreis Noorwegen ontdekt u waarom Noorwegen een enorme aantrekkingskracht uitoefent. De fjells (hoogvlaktes) in het binnenland en de fjorden aan de westkust nodigen u uit om ontdekt te worden. Maar een individuele rondreis Noorwegen is meer: lange midzomernachten in hartje zomer, helder water, frisse buitenlucht, schone en uitgestrekte natuur en veilige dorpen en steden. Daarom is een individuele rondreis Noorwegen een uitstekende keuze.

Mocht u liever niet met uw eigen auto naar het eerste vertrekpunt willen rijden dan kunnen wij u een fly-drive Noorwegen adviseren. U vliegt met KLM naar een van de aangeboden luchthavens en haalt daar uw huurauto op. Comfortabel, snel en voordelig geprijsd.

Al onze individuele rondreizen Noorwegen zijn veelzijdig en verrassen. De overnachtingen zijn van te voren vastgelegd en u ontvangt een routebeschrijving met handige tips en beschrijvingen van de bezienswaardigheden.

Het kan natuurlijk voorkomen, dat u een reis iets wilt aanpassen. Zoveel mensen, zoveel wensen. We kunnen bestaande rondreizen aanpassen of zelfs een rondreis samenstellen die geheel op maat gemaakt is.

Indien u liever vanuit één vaste verblijfplaats de regio of de plaatse wilt verkennen dan adviseren wij u om ons aanbod autovakanties Noorwegente bekijken.

Tenslotte bieden we ook nog vakanties in andere Scandinavische landen aan:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 17 vakanties

Ervaringen

Familie de Bruin Afgelopen zomer hebben de we de reis "Ontmoeting met de Trollen" gedaan en hebben het erg leuk gehad. En wat hebben onze kinderen genoten!
Lees meer Lees minder
Frank en Marjan We hebben een prachtige indruk gehad van Noorwegen tijdens onze autorondreis. Leuke hotels en hebben bijna alle hoogtepunten wel bezocht.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Moeder en kind op een steiger
  Moeder en kind op een steiger
 • Verlaten autoweg
  Verlaten autoweg
 • Fjaerlandsfjord
  Fjaerlandsfjord

Populaire vakanties in Individueel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 17 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!