Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Als u voor een groepsreis Noorwegen kiest, dan kiest u voor een heerlijke vakantie waarbij u comfortabel en onder leiding van onze deskundige chauffeur en/of reisleider een de hoogtepunten van Noorwegen ontdekt. Onze chauffeur en/of reisleider neemt u mee naar de hoogtepunten van dit prachtige land!

Onze adviseurs

Ik vond de treintocht met de Flamsbanen van Flam naar Myrdal een hoogtepunt. En niet alleen de stop bij de imposante waterval maar ook de treintocht op zich door het prachtige landschap.

trudy
Trudy Busreizen specialist
jlo
Jan Willem Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Mooie vergezichten, spectaculaire fjordenkusten en uitgestrekte bossen, een rondreis door Noorwegen neemt u mee voor een rondreis door de mooiste landschappen. Een deskundige chauffeur, een gepassioneerde reisleider en de hoogtepunten van Noorwegen: die combinatie staat garant voor een hele geslaagde vakantie. Of u nu kiest voor een busreis die vanuit Nederland vertrekt of een reis waarbij u de heen- en terugreis met het vliegtuig reist, bij ons bent u aan het juiste adres.

Naast onze groepsreizen Noorwegen bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een stedentrip naar Oslo of een autovakantie naar Noorwegen.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de chauffeurs van de busreizen Noorwegen met een 9,4 en onze reisleiding zelfs met een 9,6! Gaat u dit jaar met ons mee naar Noorwegen?!

Wilt u volledig verzorgd op vakantie? Boek dan snel een groepsreis door Noorwegen.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie

Ervaringen

Dhr Harders We hadden in Noorwegen tijdens de rondreis een geweldige chauffeur en een geweldige reisleidster.
Lees meer Lees minder
Meneer Branderhorst We hebben een hele fijne vakantie gehad onder de zeer deskundige leiding van Cees Rijke en chauffeur Oleman. Een dikke pluim voor twee reisbegeleiders.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Sfeer Noorwegen aanzicht huizen
  Sfeer Noorwegen aanzicht huizen
 • Fjord Noorwegen
  Fjord Noorwegen
 • Geiranger fjord
  Geiranger fjord

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!