Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Fly-drives Noorwegen

Het begin van een sprookje

Lees alles over deze vakanties

 • 45 jaar ervaring
  Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
 • Altijd bereikbaar
  Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
 • Veilig op vakantie
  ANVR SGR KTB Calamiteitenfonds
Intro
Snel door naar
Intro

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Tijdens een fly-drive Noorwegen heeft u alle tijd om dit prachtige land te verkennen. We regelen niet alleen uw vlucht en huurauto, maar ook uw hotels of vakantiewoningen onderweg. U heeft geen omkijken meer, maar kunt optimaal genieten.

Onze adviseurs

Ik maak regelmatig een fly-drive Noorwegen en vind het ideaal. De afstanden zijn groot, dus u heeft een goede en comfortabele auto nodig. De luchthaven van Oslo is modern en overzichtelijk en u zit snel op de E6 richting Trondheim naar het noorden of Oslo naar het zuiden. De overwegend rustige snelwegen willen wel eens verleiden om het gaspedaal iets dieper in te trappen. Niet doen! De boetes voor kleine snelheidsovertredingen zijn exorbitant hoog. Aan den lijve ondervonden. Maar waarom zou u eigenlijk? Doe het lekker rustig aan en geniet van de omgeving.

20120604_DeJongIntraVakanties_505-bewerkt
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen

Spannende bestemmingen

Noorwegen is een ideaal vakantieland en wacht om ontdekt te worden. De imposante fjorden, de machtige bergen en diepe dalen, gletsjers, woeste hoogvlaktes en trendy steden zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens uw fly-drive Noorwegen doemt na iedere bocht een ander landschap op. U wil hier het liefst zo lang mogelijk van genieten en met een fly-drive Noorwegen kan dat. De meesten denken dat Noorwegen ver weg ligt. Dat is ook wel zo qua afstand, maar er zijn uitstekende vliegverbindingen waardoor u snel op de plaats van bestemming bent. Op de luchthaven neemt u de huurauto in ontvangst en zodra u de sleutel omdraait, begint uw vakantie.

Wij bieden ook fly drive Noordkaap aan, deze fly drives beginnen veelal in Finland. Bekijk ook eens onze fly drives Finland.

Reist u liever met de eigen auto en ferry, bekijkt u dan ons uitgebreide aanbod autorondreizen Noorwegen.

En uiteraard zijn er vakantiegangers die liever helemaal niet zelf willen rijden. Kijkt u dan eens bij ons aanbod busreis Noorwegen. U reist dan comfortabel, met een leuk reisgezelschap en deskundige reisleiding. Hij of zij kan u alles over Noorwegen vertellen. 

Natuurlijk bieden wij u ook fly-drives aan in andere Europese landen. Bekijkt u bijvoorbeeld eens fly-drive Schotland of fly-drive IJsland.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 14 vakanties

Ervaringen van onze klanten

De heer en mevrouw de Schutter, Leiden Indrukwekkend, we kunnen niet anders zeggen. De Noorse fjorden zijn van grootse schoonheid.

Lees meer Lees minder

Cato en Rienk van den Bunder, Uitgeest Onze Grand Tour Noorwegen is in alle opzichten geslaagd te noemen. We hebben een prima indruk opgedaan van dit prachtige land. Wij kunnen het zeker aanbevelen.

Lees meer Lees minder

Esmee en Rachel Kuyt, Zaandam Noorwegen is een prachtig land om vakantie te vieren. Wij zijn in de zomer geweest, maar kunnen ons voorstellen dat het in de winter ook mooi moet zijn. Onze reis was goed verzorgd en alles klopte. Fijn en bedankt.

Lees meer Lees minder

In beeld

 • Lofoten
  Lofoten
 • Verkeersbord rendier 10 km
  Verkeersbord rendier 10 km
 • Familie in Geiranger
  Familie in Geiranger

Populaire vakanties in Fly-drive

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 14 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!