Corona virus

De laatste ontwikkelingen rondom Corona virus vindt u hier

Vind Riviercruises Nederland
Keuze uit 14 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Ons eigen kikkerlandje is de plaats bij uitstek voor een heerlijke riviercruise. Talloze grote en minder grote rivieren doorkruisen het land en de bekendste plaatsen zijn per riviercruiseschip bereikbaar: Ideaal voor een riviercruise Nederland!

Onze adviseurs

Als import Rotterdammer wil ik u graag mijn 'eigen' stad aanbevelen. Heerlijk een terrasje pakken bij het bekende Hotel New York of misschien juist liever aan de onbekendere Entrepothaven. Een voorstelling of musical bijwonen in het Oude of het Nieuwe Luxor. Heerlijk shoppen in en rondom de Koopgoot en snuffelen op de Afrikaandermarkt. Met de watertaxi of de waterbus van links naar rechts over de Maas en als een echte stadsbewoner zonnen of picknicken in het park. Ik nodig u van harte uit om deze wereldstad te komen ontdekken!

jlo
Jan Willem Busreizen specialist
trudy
Trudy Busreizen specialist
Rodger
Rodger Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Een riviercruise Nederland is in ieder jaargetijde een aanrader. Of u nu in het voorjaar gaat, in de zomer of in het najaar. Zo snel u aan boord stapt bevindt u zich in een heel andere wereld. Geen snelwegen, geen druk verkeer en u wordt door het personeel in de watten gelegd. Lekker bijbruinen op het zonnedek, een spelletje doen in de lounge, in alle rust een boek lezen of een uitstapje maken aan wal. Niets moet en alles kan. Gaat u dit jaar nog met ons mee?

Cruise door Nederland en ontdek ons land eens van een andere kant! Naast onze riviercruises Nederland bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een riviercruise over de Donau of een riviercruise door Duitsland.

Wilt u volledig verzorgd op vakantie? Boek dan snel een riviercruise Nederland!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 14 vakanties

Ervaringen

Familie Jager uit Barendrecht Wij hebben in het voorjaar een korte cruise vanuit Rotterdam gemaakt en dat is ons uitstekend bevallen. Het had natuurlijk iets warmer kunnen zijn, maar we hebben toch een hele fijne vakantie gehad.
Lees meer Lees minder
Meneer en mevrouw de Jong Wij dachten Nederland eigenlijk wel heel goed te kennen, maar vanaf het water ziet alles er heel anders uit. Echt een hele leuke ervaring!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Klompen
  Klompen
 • Hollands landschap
  Hollands landschap
 • Koeien
  Koeien

Populaire vakanties in Riviercruises

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 14 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!