Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Maleisië

Vliegvakantie Maleisië

Lees alles over Vliegvakanties

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vliegvakanties
Goed voorbereid op vakantie

Ons aanbod vliegvakanties Maleisië is zeer uitgebreid en gevarieerd, of u nu individueel of in groepsverband wilt reizen of in één stad wilt verblijven, van de rust genieten of liever aan het stand liggen. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een mooie vliegvakantie in Maleisië. Reizen door Maleisië is een ontdekkingsreis en genieten van de gastvrijheid van de bevolking!

Onze adviseurs

Maleisië is zo'n gastvrij en bijzonder vakantieland dat u reizende door Maleisië een prachtig stukje Azië ontdekt. Het land is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar in Maleisië. Het kan niet anders dat u net zo enthousiast als ik terugkomt!
martine
Martine Maatwerk specialist
Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen in Vliegvakanties

Vele vliegvakanties Maleisië

Maleisië is een zeer gastvrij en bijzonder vakantieland dat zeer veel te bieden heeft. Al reizend door Maleisië ontdekt u Azië! Het land is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar in Maleisië.

Reizen door dit land is prima te doen omdat het land een zeer goede infrastructuur heeft. Onze vliegvakanties Maleisië zijn hier mede op gebaseerd, zodat veel highlights van zowel West Maleisië als Maleisisch Borneo bezocht kunnen worden. Van de aankomststad Kuala Lumpur, de oudste stad van het land Malacca, het paradijselijke Langkawi, de koele hooglanden Cameron Highlands tot de regenwouden van Taman Negara National Park, de “Parel van de Oriënt” Penang en Borneo, één van de rijkste natuurgebieden ter wereld.

In ons aanbod voor groepsreizen Maleisië of individuele rondreizen Maleisiëvindt u vast en zeker een prachtige reis die al lang op uw verlanglijstje staat. Maar hebt u andere wensen of ideeën om uw reis uit te breiden, bijvoorbeeld om langer op één plaats te blijven, willen wij graag met u meedenken, om een maatwerk reis Maleisië samen te stellen. Bij veel vliegvakanties Maleisië zijn maaltijden als ook excursies en entreegelden inbegrepen, ook afhankelijk van de door u gekozen reis een Nederlandssprekende reisleiding of Engelssprekende Maleisische gids.

Voor meer en andere bestemmingen adviseren wij u om ons aanbod verre reizeneens te bekijken.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 26 vakanties in Vliegvakanties

Ervaringen

Jacco en Belinda Kooijman Wij hebben dit jaar een vliegvakantie naar Maleisië gemaakt met de Jong Intra Vakanties. Gewoon geboekt via hun website, netjes op tijd alle papieren in huis. Net terug van 2 weken Langkawi. Was een heerlijke vakantie, jammer dat het alweer voorbij is!
Lees meer Lees minder
Jolanda en Arnold Maleisië is een fantastisch land, het heeft ons echt verrast. Voor al de hoofdstad Kuala Lumpur is indrukwekkend, moderne en historisch gebouwen wisselen elkaar af. Ook hebben wij genoten van de hooglanden en de laatste dagen aan het strand. Al met al een mooi vakantie land.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Vliegvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 26 vakanties in Vliegvakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!