Maleisie Individuele Rondreizen Hero

Individuele rondreizen Maleisië

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Maleisië. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Wij hebben de beste individuele rondreizen door Maleisië voor u geselecteerd!

Lees alles over Individuele rondreizen Maleisië

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Goed voorbereid op individuele rondreis door Maleisië

U wilt in een klein gezelschap, bijvoorbeeld uw gezin, graag een rondreis maken en gebruik maken van een eigen airconditioned auto of minivan met gids/chauffeur, dan is ons aanbod voor een individuele reis Maleisië zeer geschikt. Via een vooraf, door onze specialisten uitgestippelde route, maakt u een bijzondere rondreis door dit land. Dat is pas genieten van uw individuele reis Maleisië.


Naar Maleisië met de Jong Intra Vakanties

De perfecte kennismaking met Maleisië

Reizen in een groot gezelschap is voor veel mensen een fijne manier van op vakantie gaan. Maar wij kunnen ons voorstellen dat u liever in een kleine groep of misschien zelfs liever alleen met een partner door Maleisië wil reizen. Individueel reizen heeft zo ook haar charme, 's morgens samen met uw Engelssprekende gids/chauffeur het programma voor die dag doornemen en op pad.

Afhankelijk van de door u gekozen reis gaat u kennis maken met Maleisië, beginnend met de multiculturele hoofdstad, Kuala Lumpur, Malacca, een Unesco Werelderfgoed plaats met restanten van de Nederlandse overheersing, het Taman Negara National Park, de theeplantages op de Cameron Highlands, enz. enz. en u eindigt met één of meerdere dagen aan het strand van Penang. Uiteraard kunt u uw individuele reis door Maleisië uitbreiden.

Omdat Maleisië beschikt over een goede infrastructuur is het ook mogelijk om deze rondreizen zonder gids/chauffeur te maken. Wij reserveren de door u gewenste hotelovernachtingen en u kunt geheel op eigen wijze door Maleisië reizen. Individueel reizen krijgt dan wel een heel bijzondere betekenis. Voor meer en aanvullende informatie adviseren wij u contact op te nemen met onze Maleisië specialisten.