Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juni 2022
Juli 2022
Augustus 2022
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

In Maleisië waant u zich in een andere wereld. Andere geuren, smaken en kleuren. Andere cultuur, temperatuur en natuur.

De indrukwekkende nationale parken, de groene theeplantages, de wonderlijke onderwaterwereld aan de oostkust van Maleisië en Borneo, ervaar de Batu Caves net buiten Kuala Lumpur, geniet van de heerlijke Maleisische gerechten met een Tiger beer en proef de bijzonder smaak van het Durian-fruit.

Maleisië is het ontdekken waard! En de beste manier om Maleisië te ontdekken is met een rondreis van de Jong Intra Vakanties.

Onze adviseurs

U kunt uw rondreis door Maleisië ook combineren met de bestemming Borneo. Het toerisme is hier nog in opkomst en de natuur en cultuur nog heel puur.

Combineer Borneo met de hoogtepunten van Maleisië of met de bestemmingen Singapore, Indonesië en Thailand. Laat ons uw ultieme rondreis Maleisië verzorgen!

Claudia Ommering - Maatwerk Specialist
Claudia Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Marjolein Borsje
Marjolein Maatwerk specialist

Voor wie is het geschikt?

Ons reisaanbod

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u een uitgebreid aanbod van rondreizen Maleisië; kies uit de mooiste individuele rondreizen Maleisië of laat uw droomreis speciaal voor u samenstellen met onze maatwerkreizen Maleisië.

Individuele rondreizen Maleisië & Borneo

De Jong Intra Vakanties is de specialist op het gebied van individuele rondreizen Maleisië en privé rondreizen Maleisië. Onze jarenlange ervaring met individuele rondreizen en de bestemming Maleisië maakt het mogelijk om een zeer divers aanbod samen te stellen. Alle individuele rondreizen door Maleisië worden uitgevoerd door een ervaren lokale Engelssprekende gids die tevens uw chauffeur is.
Maleisië heeft een zeer goede infrastructuur. U zou er dus ook voor kunnen kiezen om dit prachtige land zelfstandig te ontdekken met een huurauto.

Maatwerkreizen Maleisië

Een individuele rondreis door Maleisië is naar wens aan te passen. Heeft u meer tijd nodig voor de overweldigende natuur en de indrukwekkende steden? Of kiest u voor een strandverlenging op Langkawi of het eiland Perhentian om even bij de komen? Hiervoor maakt u gebruik van onze maatwerkreizen Maleisië.

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u rondreizen Maleisië voor ieder budget: van voordelige / goedkope rondreizen, waarbij u zelf alle vrijheid hebt om deze verder in te vullen tot complete en volledig verzorgde luxe rondreizen. Aanbiedingen voor rondreizen Maleisië vindt u bijvoorbeeld terug in de vluchttarieven van onze luchtvaartmaatschappijen, die in uw reissom verrekend worden.

Maleisië

Individuele rondreizen Maleisië

De individuele rondreizen Maleisië zijn de absolute specialiteit van de Jong Intra Vakanties. De unieke en met zorg samengestelde individuele rondreizen leiden u langs de hoogtepunten van Maleisië en laten u op de perfecte manier kennis maken met dit prachtige land.

Lees verder op deze pagina meer over de verschillende bestemmingen die u tijdens uw rondreis kunt aandoen of bekijk direct ons mooie aanbod van individuele rondreizen naar Maleisië.

Alle individuele rondreizen Maleisië

Wij hebben 1 tip samengesteld!

Auto, vliegtuig en ferry

Taman Negara National Park

Bij onze individuele rondreizen reist u per comfortabele auto inclusief deskundige gids die tevens uw chauffeur is, per huurauto - voor de langere trajecten of de verbindingen tussen Maleisië en Borneo- per binnenlandse vlucht. Tussen sommige eilanden zijn ook ferry-verbindingen in uw reis opgenomen, zoals de oversteek van Penang naar Langkawi.

Maatwerk

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen Maleisië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Met een maatwerkreis Maleisië bent u in staat uw rondreis Maleisië zelf te plannen en te reizen waarheen u wilt, in het tempo dat u wilt. Van onze maatwerkspecialisten ontvangt u vooraf goede tips, welke tijdens uw rondreis door Maleisië worden aangevuld door de deskundige lokale gids (indien van toepassing).

Lees meer over maatwerk Maleisië

 

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Maleisië of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Maleisië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Maleisië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Stel uw eigen reis samen

Wij hebben 2 tips samengesteld!

Discovery Tours

Wat Chayamangkalaram

Een aantal korte individuele meerdaagse tours - onze Discovery Tours - kan gecombineerd worden. De rondreizen worden uitgevoerd in een comfortabele airconditioned auto of minivan en begeleid door een lokale Engelssprekende gids die tevens uw chauffeur is. Discovery Tours kunnen de bouwstenen zijn van uw eigen privé rondreis door Maleisië en geven u inzicht in de vele mogelijkheden en de mooiste bezienswaardigheden en activiteiten in het prachtige vakantieland Maleisië.

Minitrips & Explorers

Authentiek Penang

Onze Minitrips en Explorers zijn korte tours inclusief overnachtingen of dagtours naar de interessantste bezienswaardigheden in Maleisië en Borneo. Het vervoer vanaf uw hotel is veelal inbegrepen. Het reisgezelschap kan internationaal zijn. Deze minitrips & explorers kunnen prima ingepast worden in een individuele rondreis Maleisië, die voor u op maat wordt samengesteld. U kunt Minitrips & Explorers - net als onze individuele Discovery Tours - zien als een bouwsteen voor uw reis door Maleisië en bij een maatwerkreis Maleisië kiest u uiteraard zelf welke tours u hierin wilt opnemen.

Populaire bestemmingen

Cameron Highlands

Rondreis Maleisië

Reist u voor de eerste keer naar Maleisië en wilt u kennis maken met alle facetten van dit fascinerende land? Of keert u nog eens terug, maar wilt u dit keer de westkust met de oostkust combineren? Kies dan voor een complete rondreis Maleisië, waarbij u een perfectie combinatie kunt maken van natuur, cultuur en strand. Heeft u net iets meer tijd, neem dan ook zeker Borneo op in uw rondreis of combineer uw reis met een kort verblijf in bijvoorbeeld Singapore.

Voor een rondreis door Maleisië raden wij u een reisduur van 2 tot 3 weken aan. Zo heeft u de tijd om alle hoogtepunten te bezoeken. Neemt u ook Borneo of Singapore op in uw rondreis dan is een rondreis Maleisië van tenminste 3 weken aan te raden. Langer kan natuurlijk ook!

Rondreis West-Maleisië met de Jong Intra Vakanties

Maleisië bestaat uit twee delen: West-Maleisië en het Maleisische deel van Borneo. West-Maleisië grenst in het noorden aan Thailand en in het zuiden aan Singapore.

Oerwouden, theeplantages, uitgestrekte stranden en een rijke cultuur - het westen van Maleisië heeft het allemaal! In West-Maleisië vindt u ook de hoofstad Kuala Lumpur, met zijn indrukwekkende Petronas Twin Towers, de historische stad Malacca, de groene Cameron Highlands en de prachtige nationale parken Taman Negara en Belum. Daarnaast kunt u heerlijk aan het strand tot rust komen op de diverse eilanden zoals Langkawi, Penang en Perhentian.

Een rondreis door West-Maleisië of een strandverblijf in West-Maleisië laat zich goed combineren met Borneo of Singapore en Thailand.

Bouwstenen West-Maleisië voor onze maatwerkreizen West-Maleisië vindt u onder de noemer Discovery Tours of Minitrips & Explorers terug in ons aanbod. Laat uw inspireren en stel met ons uw privé rondreis West-Maleisië samen!

Alle rondreizen West-Maleisië

Orang-oetan in Maleisië

Rondreis Borneo met de Jong Intra Vakanties

Het Maleisische deel van Borneo bestaat uit de twee deelstaten: Sabah en Sarawak. Sabah ligt in het noordoosten van Borneo en is bekend van Mount Kinabalu, de regenwouden en de parelwitte stranden. Sarawak ligt in het westen van Borneo en kunt u wellicht van het Mulu National Park en het Iban-volk.

Als natuurlijk leefgebied van onder andere de zo herkenbare orang-oetans, neusapen en neushoornvogels wordt de imposante jungle van Borneo gezien als één van de rijkste natuurgebieden ter wereld.

Bij Damai Beach (Kuching) en in de omgeving van Kota Kinabalu (waaronder de eilanden Mantanani en Lankayan) kunt u genieten van een heerlijke strandvakantie.

Bij de Jong Intra Vakantie vindt u complete rondreizen Maleisië, waarbij Borneo is inbegrepen, maar ook een aantal specifieke rondreizen Borneo, waarbij u dit prachtige eiland het beste leert kennen. 

Bouwstenen Borneo voor onze maatwerkreizen Borneo vindt u terug onder de Discovery Tours of Minitrips & Explorers in ons aanbod. Laat uw inspireren en stel met ons uw rondreis Borneo volledig naar uw wensen samen!

Alle reizen Borneo & Maleisië

Rondreis Singapore met de Jong Intra Vakanties

Singapore is het kleinste land van Azië. Het wordt gescheiden van Maleisië door de Straat van Johor. De gelijknamige stad is een combinatie van oud en nieuw, west- en oost, eigentijds en multicultureel.

De skyline met moderne kantoorgebouwen is imposant. U zult zich snel op uw gemak voelen in deze moderne stadstaat die veilig en zéér schoon is.

Bezoekt u Singapore, dan kunt u de sfeer van Chinatown of Little India proeven en een bezoek brengen aan parken, botanische tuinen, musea en dierentuinen, maar uiteraard ook de vele shopping malls en restaurants.

Een verblijf in Singapore laat zich goed combineren met Borneo of een rondreis en heerlijke strandverlenging in Maleisië. 

Laat uw inspireren en stel met ons uw privé rondreis Singapore in combinatie met Maleisië en/of Borneo volledig naar uw wensen samen!

Alle rondreizen Singapore & Maleisië

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een rondreis Maleisië wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

Langkawi

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen

Ervaringen

Familie Verkerk - Assen Maleisië is een fantastisch vakantie land. Het overtrof ons verwachtingen. Prachtige landschappen. Ook de diverse Nationale Parken zijn beslist de moeite waard om te bezoeken. Het was voor ons echt een droomreis.
Lees meer Lees minder
Familie van den Hurk Wij hebben met een privé auto met chauffeur een rondreis gemaakt door Maleisië. Wat een luxe! Iedere dag bepaalden wij zelf waar wij heen wilden gaan en wanneer wij even stopten. Op deze manier hebben wij echt de reis van ons leven kunnen maken. Hier kunnen we nog heel lang van nagenieten!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Batu Caves
  Batu Caves
 • Malacca
  Malacca
 • Singapore
  Singapore
 • Perhentian Island
  Perhentian Island
 • Kek Lok Si tempel
  Kek Lok Si tempel
 • Bako National Park
  Bako National Park
 • Kuching
  Kuching
 • 16
  foto's
  Langkawi

Maak kennis met de verre reizen van de Jong Intra Vakanties

Lees meer over de verre reizen van de Jong Intra Vakanties of bekijk het volledige aanbod van verre vakanties bij de Jong Intra Vakanties.

De Jong Intra Vakanties is specialist in rondreizen op verre bestemmingen. Maak kennis met onze rondreizen naar:

Populaire vakanties in Rondreis Maleisië

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld