Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Maleisie / Rondreis / Individueel

Individuele reizen Maleisië

Met uw gezin

Lees alles over deze vakanties

40 jaar ervaring
Ruim 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Individuele reizen Maleisië zijn momenteel niet beschikbaar.

Soortgelijke vakanties
Individueel
Individueel
Individueel
Individueel

Vragen of hulp nodig?

Bel ons 0180 457803
of wij bellen u.

Openingstijden
ma-vr 09:00 - 21:00u
za 09:30 - 17:00u

Intro
Snel door naar

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

U wilt in een klein gezelschap, bijvoorbeeld uw gezin, graag een rondreis maken en gebruik maken van een eigen airconditioned auto of minivan met gids/chauffeur, dan is ons aanbod voor een individuele reis Maleisië zeer geschikt. Via een vooraf, door onze specialisten uitgestippelde route, maakt u een bijzondere rondreis door dit land. Dat is pas genieten van uw individuele reis Maleisië.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Maleisië. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Mariëlle
Mariëlle Maleisië expert

Populaire bestemmingen

Perfecte kennismaking

Reizen in een groot gezelschap is voor veel mensen een fijne manier van op vakantie gaan. Maar wij kunnen ons voorstellen dat u liever in een kleine groep of misschien zelfs liever alleen met een partner door Maleisië wil reizen. Individueel reizen heeft zo ook haar charme, 's morgens samen met uw Engelssprekende gids/chauffeur het programma voor die dag doornemen en op pad.

Afhankelijk van de door u gekozen reis gaat u kennis maken met Maleisië, beginnend met de multiculturele hoofdstad, Kuala Lumpur, Malacca, een Unesco Werelderfgoed plaats met restanten van de Nederlandse overheersing, het Taman Negara National Park, de theeplantages op de Cameron Highlands, enz. enz. en u eindigt met één of meerdere dagen aan het strand van Penang. Uiteraard kunt u uw individuele reis door Maleisië uitbreiden.

Omdat Maleisië beschikt over een goede infrastructuur is het ook mogelijk om deze rondreizen zonder gids/chauffeur te maken. Wij reserveren de door u gewenste hotelovernachtingen en u kunt geheel op eigen wijze door Maleisië reizen. Individueel reizen krijgt dan wel een heel bijzondere betekenis. Voor meer en aanvullende informatie adviseren wij u contact op te nemen met onze Maleisië specialisten.

Mocht u tot het besluit komen dat een individuele reis door Maleisië toch niet de doomreis is die u zoekt kunt u ook ons aanbod voor een groepsreis Maleisië bekijken. Eventueel voor andere bestemmingen bekijkt u ons aanbod verre reizen.

Ervaringen van onze klanten

Familie van den Hurk Wij hebben met een privé auto met chauffeur een rondreis gemaakt door Maleisië. Wat een luxe! Iedere dag bepaalden wij zelf waar wij heen wilden gaan en wanneer wij even stopten. Op deze manier hebben wij echt de reis van ons leven kunnen maken. Hier kunnen we nog heel lang van nagenieten!

Lees meer Lees minder

In beeld

 • shutterstock_20308483
  shutterstock_20308483
 • shutterstock_2900012
  shutterstock_2900012
 • shutterstock_36737110
  shutterstock_36737110
Bekijk 0 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!